Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şeytanın bacağını kırdım (çupra)
selam arkadaşlar bugün sabah yyçolk (yalçın) arkadaşımı sabah 5.30 alıp doğru meraya gittik sıtres atalım dedik yemlerimiz alıp denize bıraktık vardığımızda ertürk arkadaşta ordaydı oda takımları yemleyip başladı beklemeye ben beklenen vuruşu aldım gelen kaba lidaki çupraya yakın
ertürk güzel vuruş aldı nasip değilmiş ertürk arkadaşımızı yolcu ettikten hemen sonra ikinci vuruşu aldım genlen irice çupraydı yalçın arkadaşım ne hikmetse şeytanın bacağını kıramadı nasip başka güne
bendeki resimler yalçında video var hepinize rast gele.
kullanılan takım ve yem.
yem. borukurdu
iğne. parakat iğnesi düz beyaz 12 numara
misina. 0.35
kurşun. gezer 20gr armut. 50 gr

buda balığın son hali sofrada sizlerede afiyet olsun.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
hadi hayırlısı fikret abi,bundan sonra ne yalçın abiyi nede seni tutana aşkolsun,buarada oraya bi kıyı organizasyonu yapmanız lazım aslında sizin Gulumseafiyet olsun rastgele Alkis
Bul
Fikret abi, yerim ben o çipuraları Smile
Maşallah güzel balık almışsın Alkisafiyet şeker olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
fikretabi tebrikler.kıyıdan nerden atıyorsunuz.bilgi verirsen sevinirim.Alkis
Bul
helal olsun fiko abi tam kırmışsın şeytanın bacağını Seerf yalçın abi organizasyona saklıyor kendini Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bucalifikret,büyükkral ertürk,yycolak yalçın
sabah 5.30da bucali fikret beni evden aldı herzamanki yerimize saat 6da vardık.hemen oltaları yapıp yemleyip atık bana göre kısa bir zaman sonra fiko ilk balığını aldı.yaklaşık yarım saat sonrada ikincisini.
0.35 misina,2no siyah çipura iğnesi,75gr kurşun.kılasik ikili dip oltası.yem boru kurdu.Hava acık,rüzgar poyrazdan hafif.
Zavallı ben ve Ertürk biz balık alamadık.Fikret bey yapacağını yaptı.Ama bizde nasibimizi bol iyot ve deniz havasıyla aldık.Ertürk'ü bilmem ama ben hala ümitliyim:bir gün mutlaka bir balıkta ben tutacağım...
Bul
fiko abim seriyi dewam ettirirsin sen boş durmazsınız bundan sonra hawalarda müsaitleştiSiyirdimtebriklerAlkis afiyetler olsunSeerf
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
Ben hala resimleri ve videoları girmeye çalışıyorum.Adamdaki sürate bakarmısınız.Biz resilerle uğraşırken o neredeyse balıkları bile yemiş olacak.Acemiliğin gözü kör olsun.Fikocum tebrikler.Senin hızına yetişmek ne mümkün...
Bul
Helal olsun sana fikret reis, inşallah bir dahaki sefere şeytanın bacağını 2-3 yerinden kırki kalkamasın yerinden..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bereketli olsun Fikret..Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bucali bariş/ bucali fikret /çupra avi bucalıfikret 25 3,917 02-04-2015, 10:41
Son Yorum: bucalıfikret
  bucalılar çupra peşinde... yycolak 10 1,889 14-03-2015, 14:35
Son Yorum: bucalıfikret
  12 Nisan menekop ve çupra avı bucalı 35 5,198 19-04-2013, 14:05
Son Yorum: bucalı
  2 saatte 4 kilo çupra yine bucalı bucalı 99 14,360 21-09-2011, 13:16
Son Yorum: tatar35
  çupra ayarında lidakiler bucalıfikret 53 6,946 27-08-2011, 11:46
Son Yorum: yycolak
  Çupra başladı. bucalı 64 8,231 15-06-2011, 13:16
Son Yorum: bucalı
  şeytanın bacağı yycolak 10 2,250 04-06-2009, 09:03