Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balığa çıkacak üyelerimize
Arkadaşlar Formumuza üye olan veya üye olacak olan arkadaşlarım. hafta arası salı . cuma günleri aralığında Bursa Mudanya Arnavutköy limanınında bağlı teknemi balık tutmak için kullana bilirler. Gönüllerin ce avlanabilirler. Bana bir alo demeleri yeterli. Eh c tesi p.tesi aralığın dada ben avlanıyorum... 0533 737 27 60 Arkadaşlar Bu olay üyelerimize bir hizmettir . Hiçbir ücret Talebim yoktur.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
abi tesekürer ederiz bilgilerin için gelmek isteyen arkadaşları bilgilendiririz sagol kaptan bide ucret kaonusunda bilgi veririsen ??
Bul
teşekkürler faruk abi işte ailenin farkı burada çıkıyor ortaya Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
atilla206 yazdı:abi tesekürer ederiz bilgilerin için gelmek isteyen arkadaşları bilgilendiririz sagol kaptan bide ucret kaonusunda bilgi veririsen ??

Atilla abi ücret taleb etmiyor faruk kaptan balığa çıkmak isteyen üyelerimize içinden geldiği için veriyor, Zaten ticari amaçlı olan konulara yer vermiyoruz sitede.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
faruk abı dusuncenden oturu sızı tebrık edıyorum teknesı olmayıp balığa cıkacaklar ıcın cok ıyı bır balık avı olur sızı burdan alkıslıyorum AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
Düşünceniz için teşekkürler Faruk beyAlkisAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
abi düşünceleriniz için sizi tebrik ediyorum saygılar abii..
Bul
mudanya yazdı:Arkadaşlar Formumuza üye olan veya üye olacak olan arkadaşlarım. hafta arası salı . cuma günleri aralığında Bursa Mudanya Arnavutköy limanınında bağlı teknemi balık tutmak için kullana bilirler. Gönüllerin ce avlanabilirler. Bana bir alo demeleri yeterli. Eh c tesi p.tesi aralığın dada ben avlanıyorum... 0533 737 27 60 Arkadaşlar Bu olay üyelerimize bir hizmettir . Hiçbir ücret Talebim yoktur.
Alkis
Teşekkürler Faruk bey..
Bul
teşekkürler faruk abi AlkisSeerf
Bul
Faruk abi işte bu bee, ben kendi adıma çok teşekkür ederim..
Kullanacak olan arkadaşlar lütfen hor kullanmasınlar kendi mallarıymışcasına korusunlar..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  "Haydi Beraber Balığa Çıklalım" Buluşma Yeri Açılmıştır Lapsetur 15 4,499 09-05-2007, 10:02
Son Yorum: eşref sürek

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: