Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizlerle paylaşmak istediğim 2 büyük sevincim var
Biliyorsunuz uzun zamandır aranızda yoktum hastahanedeydik ve sizlerle paylaşmak istediğim iki güzel haberim var.
1. si allahtan bir terslik olmazsa baba oluyorumSiyirdim
2. si sigarayı bıraktım tam 1 hafta olduGulumse
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
alper abicim bundan buyuk bi sewinç warmıdır kiAlkisinşallah bi aksilik olmazda sağlıklı,hayırlı bi ewlat sahibi olursun Affetsigarayıda bırakman tam olmuş BoboSeerf
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
ustam ;

HAYIRLI UGURLU OLSUN.YÜCE RABBİM İNŞALLAH DOĞDUĞUNDA KOLLARININ ARASINA ALMAYI NASİP EYLER,HAYIRLI BİR EVLAT OLUR İNSALLAH.ÇOK SEVİNDİM GulumseGulumse
sigara denen illetten kurtulduğuna da bir o kadar da sevindim.AlkisAlkis
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
manisalıdeli yazdı:alper abicim bundan buyuk bi sewinç warmıdır kiAlkisinşallah bi aksilik olmazda sağlıklı,hayırlı bi ewlat sahibi olursun Affetsigarayıda bırakman tam olmuş BoboSeerf
teşekkürler feridun kardeşim inşallahAffet
Bul
alper ikiside güzel haberler,hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın inşallah.sigarayı bırakmana sevindim zaten istesende istemesende çocuk olunca bırakmak zorunda kalacaktın iyi ollmuş şimdiden bıraktığın.AlkisAlkisAlkis
Bul
Alper ben de uzun zamandır yok, hayırdır inşallah demiştim.
Haberlerin ikisi de birbirinden güzel.
Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir doğum olsun.Şimdiden Allah analı babalı büyütsünAlkisSeerf
Sigara konusunda da tebrikler.Devamı dileklerimle...Umarım geç olmadan bizde sana katılırızAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
u_boy yazdı:ustam ;

HAYIRLI UGURLU OLSUN.YÜCE RABBİM İNŞALLAH DOĞDUĞUNDA KOLLARININ ARASINA ALMAYI NASİP EYLER,HAYIRLI BİR EVLAT OLUR İNSALLAH.ÇOK SEVİNDİM GulumseGulumse
sigara denen illetten kurtulduğuna da bir o kadar da sevindim.AlkisAlkis
sağol ümit kardeşim duaların için sağol inşallah, ben de çok sevindim şu illeti bıraktığıma hem de yusufburdur(yusufla) kardeşimle bıraktık bundan sonra inşallah raporlarda elimizde bir daha görmeyeceksinizAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:alper ikiside güzel haberler,hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın inşallah.sigarayı bırakmana sevindim zaten istesende istemesende çocuk olunca bırakmak zorunda kalacaktın iyi ollmuş şimdiden bıraktığın.AlkisAlkisAlkis
inşallah nihat abim teşekkürlerSmile
Bul
ikisi de çok güzel bir haber.ilk haberin için hayırlı olsun.ikinci haberin için de hayırlı olsun...Alkistebrikler
Bul
kasap100 yazdı:Alper ben de uzun zamandır yok, hayırdır inşallah demiştim.
Haberlerin ikisi de birbirinden güzel.
Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir doğum olsun.Şimdiden Allah analı babalı büyütsünAlkisSeerf
Sigara konusunda da tebrikler.Devamı dileklerimle...Umarım geç olmadan bizde sana katılırızAlkisSeerf
amin bahadır abim dualarına allah razı olsun, inşallah hep beraber şu illeti terk etmiş bir biçimde bir organizasyonda buluşuruz abicim teşekkürlerAffet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  dünyanın en büyük deniz akvaryumları sirenia 9 4,056 18-10-2011, 17:24
Son Yorum: muratt
  BÜyÜk patron erdek'te...!!!! bucalıfikret 5 1,847 17-05-2010, 11:30
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  BÜyÜk reİs anisina fish or die 24 4,413 10-02-2010, 21:01
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Büyük kalamarcı Orhan Abi Bahadır Sarıca 41 6,723 26-06-2009, 22:32
Son Yorum: doktor
  büyük balık yalova tatar 136 13,687 18-01-2009, 13:31
Son Yorum: alperburdur
  Greenpeace Küçük Balık yoksa Büyük Balık da Yok!_2 Lapsetur 3 2,670 16-01-2008, 17:47
Son Yorum: SerenaY66
  kaçan balık neden büyük olur baz 9 2,686 09-10-2007, 18:16
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi