18-06-2009, 22:52
Selam arkadaşlar , en sonunda bu raporu bu gün yazmak kısmet oldu , bu günlerde yoğun iş yüzünden yazamadım 
Pazartesi ( 15 Haziran ) öğleden sonra saat 18,00 gibi İmaret limanındaydım , ilk önce sirti yaptım tabi her zamanki olduğu gibi bir tane sahte balıcık 9cm ve bir tane de silikon 12cm saldım , bir saaten fazla dolanmama ragmen ancak bir tane sinağrit palazı yakalayabildim, sahte balıcığa tutulmuştu ,eh kısmetim o kadarmış , başka arkadaşlar o gün beşer altışar tane kadar tutmuşlar
Gün batmazdan evvel merama demirledim , on dakika geçmedi oltanın birine güzel bir ahtopot yakalanmış
aşağı yukarı kiloyu geçik ,hemen onun ardından porsiyonluk bir mercan
o esnada öbür oltayı kontrol edeyim dedim bir baktım ağır oh dedim bu senenin ikinci ahtopotu da geliyor dedim , fakat ne o
iğneye koskocaman bir deniz hıyarı takılmış
eh ondan sonra karagözler başladı keyif yerine geldi ,saat 23,30 da limana çıktım
Herkeze daha iyi ve bolları nasip olsun
Yemler canlı mamun ve sülünes ( mamun daha verimliydi )
İgneler No 4 ve 5 Çapraz Nikel

Pazartesi ( 15 Haziran ) öğleden sonra saat 18,00 gibi İmaret limanındaydım , ilk önce sirti yaptım tabi her zamanki olduğu gibi bir tane sahte balıcık 9cm ve bir tane de silikon 12cm saldım , bir saaten fazla dolanmama ragmen ancak bir tane sinağrit palazı yakalayabildim, sahte balıcığa tutulmuştu ,eh kısmetim o kadarmış , başka arkadaşlar o gün beşer altışar tane kadar tutmuşlar
Gün batmazdan evvel merama demirledim , on dakika geçmedi oltanın birine güzel bir ahtopot yakalanmış

Herkeze daha iyi ve bolları nasip olsun

Yemler canlı mamun ve sülünes ( mamun daha verimliydi )
İgneler No 4 ve 5 Çapraz Nikel