Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
turnalar gelin
21 haziranda şarkışlada uzunyaylaya turna avına gidildi ilk defa oralara ayak bastım Higördüğüm manzara ilginçti bir adet ağaç olmayan bir çerkez köyügerçi adına layık bir çerkez köyü adıda örenşehir Mahcupbol su olan fakat bir ağaç bile olmayan bir dere kenarı balığıda bayağı iyi miktarda ufak derelerden oluşuyor ama soğuk suyu var hatta alabalık tesisi bile var tesislerden kaçan alabalıklar suda cirit atıyor ama avlnamazsınız suyun içi nilüfer çiçekleri yüzünden olta atacak yer çok kısıtlı onuda turnaya ancak atıyorsunuz pazarın getirdikleri 12 adet turna tesislerden satın alınan adam başı iki kiloda alabalık Siyirdim uzunyayla diye geçiyorişte oralar özür yine telofonla çekildiler Snifsinf başka bir yere bakıldı turna için ama olta atacak yer bulamadık yahyabeye gitmiştik orada bu turnaları çekmek aklımıza geldi sonra tekrar eski yere döndük ama nafile işte avlak yerimiz

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kamil helal olsun valla hem geziyorsun yeni yerler keşfediyorsun hem balık gardaş eline koluna sağlık.
Bul
Nilüfer çiçekleriyle bezenmiş böyle güzel sular varken çevrede ağaç olmaması yazık.Her nekadar yakın gözlüğümü de takıp izlemeye çalışsam da ne çevre güzelliklerini ne de turnaları seçemedim Kamil.Film şeridi gibi mini fotolarda balığa benzer nesneler farkediyorum ama mazur gör yaşlılık! Smile

Turnalar hariç adam başı satın alınan 2 şer kg.alabalık ! Ekmek bulamadınız galiba Siyirdim

Şaka bir yana bereketli olsun Kamil,Bitki kaplı derede o turnaları almanız da hüner ister,tebrikler..AlkisKaşık veya sahte kullanmadınız herhalde..( Cep telefonu bile olsa neden fotoları bu kadar küçük yüklüyorsun..)
Bul
erol abi senin memleket değilmi burası Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
mehmet abi telofonun fazla bir özelliği yok bu yüzden ekmek bolduda balığı yapacak babayiğit yokdu Happy abi sende gözünü sevem bir miroskop al ya ben makina alamıyorum ama Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kamil tebrikler güzel yerler keşfediyorsun afiyet olsun rast gele ağaç olmaması ilginç geldi yinede güzel yermiş...AlkisSeerf
Bul
ne demezsin fikret ustam güneşin altında kavurmalığa döndük Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
cok guzel yerler paylasım için teşekkurler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
helal olsun gezginci emmi başladın artık ava bereketli ve afiyet olsun kamil abi Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
kamil abim kurtalara iyice dökmüşündür artık ben döktüm hafta sonu bu hafta sonuda arta kalanları dökecem inşallahBobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yazdan kalma turnalar Kamil ILIPINAR 23 3,942 13-12-2007, 10:19
Son Yorum: LeVrEkCi
  Köprüköyden Turnalar Küçük_Balıkçı 0 1,332 22-05-2007, 11:59
Son Yorum: Küçük_Balıkçı
  Kamil ILIPINAR_4 - KAREBALIKCI ( TURNALAR) Lapsetur 57 13,963 26-05-2006, 13:47
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi