Yorumları: 2,512
Konuları: 82
Yorumları: 211
Konuları: 7
tebrikler harika olmuş avınız levrek içinde ayrıca tebrikler..

Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez.
Yorumları: 574
Konuları: 9
Mehmet Ali abi iyi bir av olmuş
Maşşalllah
Elinize sağlık

[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Havanın şansızlığına uğramışsınız sayın balıkcım,lakin barbunları istavrit gibi takıma dizmişsin maşallah,yem olarak ne kullandınız.Levrekte günün bonusu olmuş.Bereketli afiyet olsun

Bornova - izmir
orhanekmekci yazdı:Havanın şansızlığına uğramışsınız sayın balıkcım,lakin barbunları istavrit gibi takıma dizmişsin maşallah,yem olarak ne kullandınız.Levrekte günün bonusu olmuş.Bereketli afiyet olsun

sayın balıkçım yemler izmir den barbunda kırmızı solucan levrekte boru kurdu kullanıyoruz.siz levrekte ne kullanıyorsunuz

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Mehmet Ali abi..barbunlar piril-piril..tebrikler.

gelelim levrege..tabii levregin cekmesi bir baska..degil mi?daha buyuklerinide insallah
hava bozmus ama ,siz tavaliklari almissiniz...afiyetler
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
istavritci yazdı:sayın balıkçım yemler izmir den barbunda kırmızı solucan levrekte boru kurdu kullanıyoruz.siz levrekte ne kullanıyorsunuz
Erol kardeşimin yanındaki kaptaki yosunları görünce acaba dedim,kırmızı kurt müthiş avcı yemde küçüklerden büyüklere sıra gelmiyor.Levrek için,yengeç,mamun,boru kurdu kullanıyorum
Bornova - izmir
orhanekmekci yazdı:Erol kardeşimin yanındaki kaptaki yosunları görünce acaba dedim,kırmızı kurt müthiş avcı yemde küçüklerden büyüklere sıra gelmiyor.Levrek için,yengeç,mamun,boru kurdu kullanıyorum
yengece vurmaya başlamadı daha ama canlı mamun denemedim

İSTAVRİTCİ