Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbulun Levrekleri
bucalı yazdı:Burak abi güzel anlatın ve paylaşım için teşekkürler. Daha irilerine rast gele .. Bu arada bizden genç duruyorsun abi...Daha ne levrekler avlarsın kim bilir..Abi izmire yolun düşerse beraber avlanmaya beklerim.

Barışcım nazik sözlerin için teşekkür ederim.Bende birlikte avlanmayı çok isterim.Selam ve sevgiler.
Bul
Harika iş çıkarmışsınız abicim, tebrikler. Daha güzellerini yakalamanız dileğiyle afiyet şeker olsun. rastgele.Alkis
Bul
maxtar yazdı:Üstat tebrikler...resimler süper Alkis Resimlerden çıkaramadım.

Çakıllı bir kıyı gözüküyor. Üsküdar'ın neresi?

Sevgili Metin teşekkür ederim.Resimde görünen yer Üsküdarda değil.Sağlıcakla kal.
Bul
LeVrEkCi yazdı:burak abi son 2 senedir benim meradada levrek çok azaldı eskiden senede en az 3-4 tane 5kg üstü levrek çıkarırdım 1kg üstü ise çok çok rahattı benim için.geçen sene sezon boyu 8 levrek zor tuttum bu sene ise daha siftah bile yapamadım demekki bu işin yaşla değil balık tükenmesiyle alakası var.inşallah bollaşırda bol bol tutarız ama dikkatimi çeken izmir ve yalova çok bol miktarda levrek tutuyor oralaramı gitti bu balık yahuu diyorum benGulumse
kıyıdan bunları aldıysanız canlı ile neler alınır kimbilir.rastgele AlkisSeerf

Nihatcım bizim buradaki meralarda da levrek çok seyrek çıkıyor.Yalova tarafında güzel balık alan arkadaşlar var.Bu gidişle herhalde oralara gideceğiz.Sevgilerimle.
Bul
murki yazdı:Harika iş çıkarmışsınız abicim, tebrikler. Daha güzellerini yakalamanız dileğiyle afiyet şeker olsun. rastgele.Alkis

Sevgili Murat teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
Burak abi tebrikler. Avlarınızın devamını dilerim.
Kullandığınız makine biraz ağır değil mi? 4000 yerine 1000 kullansanız daha iyi olmaz mı?
Ya da 4000 kullanmanın avantajı nedir?
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
cranium yazdı:Burak abi tebrikler. Avlarınızın devamını dilerim.
Kullandığınız makine biraz ağır değil mi? 4000 yerine 1000 kullansanız daha iyi olmaz mı?
Ya da 4000 kullanmanın avantajı nedir?

Sevgili Serkan teşekkür ederim.Makinanın ağırlığı spin olduğu için çok ağır değil 385 gr.Merada arada bir 3-5 kiloluk balıklarda çıktığı için mecburen 5.7 devirli 4 kafa spin makina kullanıyoruz.Selam ve sevgiler.
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Serkan teşekkür ederim.Makinanın ağırlığı spin olduğu için çok ağır değil 385 gr.Merada arada bir 3-5 kiloluk balıklarda çıktığı için mecburen 5.7 devirli 4 kafa spin makina kullanıyoruz.Selam ve sevgiler.

Teşekkürler abi, anladım.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Rıfat spin için 2.40 ve 2.70 kamış yeterli.Boyun uzun ve liman,mendirek gibi yüksek yerlerden at çek yapacaksan 3 metrede olabilir.Kamışın atarını kullanacağın sahtenin ağırlığı ile orantılı olarak seçmen uygun olur.0.10 veya 0.12 ip misina yeterli olur.Çok ucuz olan ip misinalar çabuk lifleniyor.Pawer pro marka 100% spectra fiber örgü misinayı tavsiye aderim.Sevgilerimle.

teşekkür ederim burak abi.yanıtını bekliyordum.tekrar teşekkürler..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi