Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sarıyer misafirleri
Çok güzl dostlarla beraber olmuşun sevgili Nihat kardeşim,Smile ben de orada olmayı çok isterdim, selamlar, sevgiler sizlere olsun güzel kardeşlerim benim.GulumseGulumseGulumse
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
bu tür buluşmalar bu sitemizin birlik ve beraberlik ruhuna sahip olduğunu gösteriyor.
sitemizde güçlü bir dayanışma olduğunun kanıtıdır.
bu güzel abilerimizle birlikte olup eskiyi konuşmanın o avların heyecanını dile getirmenin güzelliğini yaşamak isterdim.bu karede sanki balıkçılar platformu vardıyda sadece bizler konuşulanları duyamadık.
böyle güzel arkadaşlıklarınız daim olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
murki yazdı:Harika buluşma için her birinize tebrik ve teşekkürler.Alkis
Sağolasın abicim gerçekten harikaydı

Lakerda yazdı:Çok güzel ve imrendirici kareler ..Benzerlerinin tüm forum ailesine yayılacağı inancıyla gerçekleştirenleri kutlarım..Alkis
Kaptanım sende olmalıydın demekten başka bir şey aklıma gelmiyor

nihatkr yazdı:Bu buluşmayı kedinin ciğere baktığı gibi yalanarak bakmaktan başka birşey yapamadım. İnşallah birliktede böyle toplanıp sohbet ederiz. Ustalarla birlikte olmak bana büyük mutluluk verirdi.
Nihat dördümüzde çok keyif aldığımız bu buluşmayı ileride yenilemek istiyoruz. İnşallah birlikte olur

ANTALYALI07 yazdı:çok güzel bir buluşma olmuş,orada olup,yılların verdiği tecrübeleri kaynağından dinlemek,açılan her konunun heyecanı ile zamanın nasıl da akıp gittiğinin farkedilmemesi normal bencede.inşallah bir gün yine bir toplu organizasyonda buluşöak görüşmek dileklerimle,muhabbetinize sağlık.
Gerçekten de hemen her konu büyük heyecan içinde geçiyor hatta hep dinlemede kalsam diyordum.
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Sanal alemin bence en olumlu yanlarından biriside yeni arkadaşlar edinmek.Bu arkadaşlıklarında zaman içersinde aynı hobi etrafında toplanan tarafların ortak paydalarda birleşmesi üzerine kalıcı dostluklara vesile olması.Dünde bunun en güzel örneklerinden birini yaşamanın mutluluğu içindeyim.Kırkyıldır birbirlerini tanıyormuş gibi geçen bu birliktelikte çok güzel sohbet ettik ve vaktin nasıl geçtiğini anlamadan akşam oldu.Bu güzel ortamı oluşmasını sağlayan sevgili Nihat,Ercan ve Cahit kardeşlerime çok teşekkür ederim.Sevgi ve saygılarımla.
Bir mukabele diyor ve en ksa zamanda görüşme umudunu taşıyorum.

Salih Reis yazdı:Ortam sanal olabilir ancak dostlukların gerçek olduğunun en güzel kanıtı olmuş Alkis
bu güzel, samimi ortamın asla bozulmaması dileğiyle Seerf
Özetlemeye kalksam işte budur abicim. Sağolasın

Torik Orhanbaba yazdı:Çok güzl dostlarla beraber olmuşun sevgili Nihat kardeşim,Smile ben de orada olmayı çok isterdim, selamlar, sevgiler sizlere olsun güzel kardeşlerim benim.GulumseGulumseGulumse
Orhan kaptan'ım kulaklarını o kadar çok çınlattık ki emin olun sizi de eskiden beri tanıyanlardanım artık. İnşallah bu yıl bir araya geleceğiz ve ben o günü heyecanla bekliyorum. Cahit ve Burak kaptanlar ayarlayacaklar.

tahsinmersin yazdı:bu tür buluşmalar bu sitemizin birlik ve beraberlik ruhuna sahip olduğunu gösteriyor.
sitemizde güçlü bir dayanışma olduğunun kanıtıdır.
bu güzel abilerimizle birlikte olup eskiyi konuşmanın o avların heyecanını dile getirmenin güzelliğini yaşamak isterdim.bu karede sanki balıkçılar platformu vardıyda sadece bizler konuşulanları duyamadık.
böyle güzel arkadaşlıklarınız daim olsun.
Tahsin muhteşem bir masadan aç kalkmak gibi bir durum oldu.76
Sitemizin bu özelliği, dediğin gibi ülkemizde tek diyebilirim.

Konu Nihat tarafından açılmış olmasına rağmen her mesaja yanıt verme gerekliliğimde bundandır işte. Biz kocaman bir AİLE olmuşuz
Bul
İşlerimin yoğunlugundan dolayı katılamadım,kısmet değilmiş demek umarım başka bir zaman tanışırız
Çok güzel buluşma olmuşAlkis Kim bilir ne güzel muhabbet olmuştur.Tekrarı dileklerimle selamlar..GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
dagistan yazdı:İşlerimin yoğunlugundan dolayı katılamadım,kısmet değilmiş demek umarım başka bir zaman tanışırız
Aydın daha önce de senin de benim de dediğim gibi kısmet olmadımı olmuyor. Görüşüp tanışmak istediğim arkadaşlarımdansın76

ufuktan26 yazdı:Çok güzel buluşma olmuşAlkis Kim bilir ne güzel muhabbet olmuştur.Tekrarı dileklerimle selamlar..GulumseSeerf
Hocam aynen öyle aynen öyle76
Bul
Çok güzel bir buluşma olmuş..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
harikasınız abiler,kardeşler.
muhteşem bir bereberlik.
baştan sona kayda alınması gereken bir muhabbet.
orada olmak varmış...ama......
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Çok güzel bir buluşma olmuş..
Sağolasın abicim gerçekten çok güzeldi

yycolak yazdı:harikasınız abiler,kardeşler.
muhteşem bir bereberlik.
baştan sona kayda alınması gereken bir muhabbet.
orada olmak varmış...ama......

Ne desem ki şimdi. Keşkeleri sevmiyorum. Olsaydın çok güzel olurdu
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  emirgan - sarıyer arası rapor LeVrEkCi 15 2,681 01-11-2007, 23:26
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi