Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu sevda bitmez...by Adapazarlı
Erhancım,
Çok hızlı girdin siteye Maşallah.
Böyle devam eder İnşallah.
Açılış verimli balıklar süper.
Elinize emeğinize sağlık.
Bul
Çok güzel balıklar tebrik ederiz. Paylaşım da çok güzel...
Denize yakın il ve bölgelerdeki tatlı su avlaklarında genelde iyi balık oluyor. Herhalde, çoğunluğun, denizde avlanmayı tercih etmesi ve bohçacı zihniyet olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum. İç bölgelere gidildikçe tatlı su avlaklarındaki trofe rezervleri bohçacı zihniyetin hedefinden kaçamamakta.
Eskişehir-Bilecik-Kütahya-Afyon bölgesinde 80'in üzerinde tatlı su avlağı var bu kadar büyük balık yakalayan 3-4 yıldır görmedim.
Nedeni:
1)Ağcılar (bohçacıların amatörlerin sezonu açılmadan balıkları toplaması)
2)Her eline olta alanın ben balıkçıyım diye gezmesi.
Bul
MuratHoca yazdı:Çok güzel balıklar tebrik ederiz. Paylaşım da çok güzel...
Denize yakın il ve bölgelerdeki tatlı su avlaklarında genelde iyi balık oluyor. Herhalde, çoğunluğun, denizde avlanmayı tercih etmesi ve bohçacı zihniyet olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum. İç bölgelere gidildikçe tatlı su avlaklarındaki trofe rezervleri bohçacı zihniyetin hedefinden kaçamamakta.
Eskişehir-Bilecik-Kütahya-Afyon bölgesinde 80'in üzerinde tatlı su avlağı var bu kadar büyük balık yakalayan 3-4 yıldır görmedim.
Nedeni:
1)Ağcılar (bohçacıların amatörlerin sezonu açılmadan balıkları toplaması)
2)Her eline olta alanın ben balıkçıyım diye gezmesi.
Size harfiyen katılıyorum.Bu sene sezon açılışı yapmayı düşündüğümüz avlaktan daha sezon açılmadan av yapılmaya başlandığı haberi gelince bizde dümeni başka bir avlağa kırdık.Geçen hafta gittiğimiz bir avlakta el kadar sazanları alanlar vardı.Hiç denetim yok maalesef.Çok üzülüyorum bu duruma.
Bul
Arkadaşlar ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum.Ortam süper.Seerf
Bul
çok güzel trofeler bereketli ve afiyet olsun ne zevk vermiştir onları çekmesi Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:çok güzel trofeler bereketli ve afiyet olsun ne zevk vermiştir onları çekmesi Seerf
Vermezmi burada anlatılamaz.
Bul
Tatlı su avcılarını çileden çıktığı, tuzlu sucuların hadi yaaa bizede düşmezki böyleleri dediği bu muhteşem paylaşım için teşekkürler AlkisSeerfAlkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
carpsakarya yazdı:Arkadaşlar ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum.Ortam süper.Seerf

Erhan sen daha dur.Daha ne ortamlar görüceksinGulumse
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
cesuryürek77 yazdı:Erhan sen daha dur.Daha ne ortamlar görüceksinGulumse
bencede SiyirdimSeerf
Bul
tek kelımeyle harıka soylenecek soz bulamıyorum tebrıklerAlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu sene bu çinekoplar bitmez 06.12.2014 cumartesi serdal76 12 2,532 09-12-2014, 18:35
Son Yorum: rusan
  Bunlarda 2008 sazanları By Adapazarlı carpsakarya 19 3,398 17-07-2009, 12:46
Son Yorum: harun77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi