Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sıra bende
teşekkür ederim arkadaşlar şu anda iş yerimdeyim inşallah yolculuk akşama,
merada lüfer sarıkanat sesleriş var lüfer kaçıran olmuş zargana kestiren olmuş 1 sarıkanat tutulmuş acemilerden gelen sesler bunlar bakalım pekde heveslenmek istemiyorum sonra hayal kırıklıgı oluyor.ya kısmet dediğim gibi 1. planda balıkçılık yok bu sefer,1 senenin yorgunlugunu atıp sıfır dönmek amaç balıkçılık hafta sonu gitmelerimde olacak inşallah.tabbii balık varsada sabah ve akşam saattleri olmasada gün içi ailemle gider varsa tutarım Gulumse
Bul
bu sabah haberleri kötü geldi fenere giden 4-5 tekne elleri boş dönmüş akşam için izmarit tutmaya gidiyormuş babam Gulumsebu hafta dinlenmek şart oldu gibi görünüyor Siyirdim
Bul
nihat sen boş dönmezsin balığını alırsın rast gele.Seerf
Bul
yandaki evden bağlanabildim eğer hat kapanmazsa her daim raporlarla burada olabileceğim,
buradan haberler kötü kimse bişey tutamıyormuş 1-2 sarıkanat varmış o kadar,birisi babama fenerde beni sormuş muhtemelen furkandır diye düşündüm,yarın sabah erkenden ilk denemelere başlarım heralde.Seerf
Bul
bu arada yandaki evden kasıt hanımın dayısının evi yani kaçak hat anlaşılmasın burada herkes komşu akraba geçen sene herkes benden baglandı bu sene ben onlardan baglanıyorum Gulumse
Bul
nihatım sen ne yapar eder tutarsın, rastgele...Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
İyi tatiller Nihat dostum...
İyi dinlen, bol balıklı ve keyifli avlar dilerim...
Rastgele...Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
İyi tatiller nihat abi Allah içine sindirsin Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sezon açılışını bende yaptım :) MaVrUşGiL 29 4,467 11-09-2012, 17:00
Son Yorum: caner1405

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi