kasap100 yazdı:Çupralar maçı kurtarmış Farık abi

Yarım istavrite ne daldı acaba merak ettim.Bu arada denizde güzel bir yardımlaşma örneği sergilemişsin.Ayrıca tebrikler
Çoğu kişi her nedense avlak falan göstermez!!!
Bereketli ve afiyet olsun Faruk abi...Rastgele...
tesekkurler Bahadir...cok seviyorum cipuralari-cok...onlarda galiba beni seviyor

bilmiyorum,o istavriti kesen ,paragatin 15 kancasini birbirine katan ayni balik ise cok buyuk olmasi lazim..cunku paragati gerik atiyoruz,ve esit araliklarla agirliklar bu gerginligi koruyor...bu karistirma ,orta samandira yanlarinda,yanii su yuzeyinde olmus....bir kopek baligi(camgoz) veya ufak bir ton baligi bu zarari yapabilir,cunku onlar guclu baliklar
simdi mera gostermeye gelince,bu konuda cok kisi dedigin gibi...benim mera gosterme anlayisim farkli..soyle aciklayayim..benden mera isteyen kisi veya kisiler eger gicik tipler degilse,veririm abi...derya-deniz..ugras al baligini..benim domates bahcem degil ki!!sunu da soyleyeyim,bazi ozel taslar-ufak taslik bolgeler vardir,orada hakikaten balik sayilidir..soylemezsin..onu anladim,fakat adama soruyorsun nerede tuttun mirmirlari diye...cevapmi?..denizde diyor-yok abi kavak agacindan topladin sandik

iste buna anlam veremiyorum..abi mirmir geziyor,bu gece buradaysa-yarin merasi baska...
bazi kisiler de vardir..ben onlara
sunger..diyorum,hep sorurlar abi...hep bilgi toplarlar,sen onlara bir sey sor...nerede diye ,cevap denizde,veya cok genis kapsamli bir cevap..cik isin icinden cikabilirsen
sizlerede rastgele