Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cipuralar:iyiki varsiniz
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi bereketli olsun çok güzel bir av olmuş..AlkisAlkis
tesekkurler Ahmet...sizlerede rastgeleSeerf
SinekOltasi yazdı:balıklar süper valla ellerine sağlık abi Smile ben en çok zıpkıncıya baktım.. 1.5 ay sonra bende zıpkınla balık avına çıkıcamda.. hehe.. 1 ay yüzme kursuna sonra cup denize..
Vay Burhan hayirli olsun...ben zipkincilik 17 yaslarinda yappiya basladim...bundan 4-5 sene evvel biraktim..cok zevklidir,fakat dikkatli olmak ister...hayirli olsun..
su asagidaki adresteki albumde, 6 zipkincilik fotosu var

http://www.amatorbalikci.net/album.php?albumid=280

balıkcı uğur yazdı:Seerffaruk abim eline sağlık abim
afiyet olsun abimeBobo
tesekkurler Ugur...sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Çupralar maçı kurtarmış Farık abiGulumseAlkis
Yarım istavrite ne daldı acaba merak ettim.Bu arada denizde güzel bir yardımlaşma örneği sergilemişsin.Ayrıca tebriklerAlkisÇoğu kişi her nedense avlak falan göstermez!!!
Bereketli ve afiyet olsun Faruk abi...Rastgele...Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Çupralar maçı kurtarmış Farık abiGulumseAlkis
Yarım istavrite ne daldı acaba merak ettim.Bu arada denizde güzel bir yardımlaşma örneği sergilemişsin.Ayrıca tebriklerAlkisÇoğu kişi her nedense avlak falan göstermez!!!
Bereketli ve afiyet olsun Faruk abi...Rastgele...Seerf
tesekkurler Bahadir...cok seviyorum cipuralari-cok...onlarda galiba beni seviyorSiyirdim
bilmiyorum,o istavriti kesen ,paragatin 15 kancasini birbirine katan ayni balik ise cok buyuk olmasi lazim..cunku paragati gerik atiyoruz,ve esit araliklarla agirliklar bu gerginligi koruyor...bu karistirma ,orta samandira yanlarinda,yanii su yuzeyinde olmus....bir kopek baligi(camgoz) veya ufak bir ton baligi bu zarari yapabilir,cunku onlar guclu baliklar
simdi mera gostermeye gelince,bu konuda cok kisi dedigin gibi...benim mera gosterme anlayisim farkli..soyle aciklayayim..benden mera isteyen kisi veya kisiler eger gicik tipler degilse,veririm abi...derya-deniz..ugras al baligini..benim domates bahcem degil ki!!sunu da soyleyeyim,bazi ozel taslar-ufak taslik bolgeler vardir,orada hakikaten balik sayilidir..soylemezsin..onu anladim,fakat adama soruyorsun nerede tuttun mirmirlari diye...cevapmi?..denizde diyor-yok abi kavak agacindan topladin sandikHadiordan iste buna anlam veremiyorum..abi mirmir geziyor,bu gece buradaysa-yarin merasi baska...
bazi kisiler de vardir..ben onlara sunger..diyorum,hep sorurlar abi...hep bilgi toplarlar,sen onlara bir sey sor...nerede diye ,cevap denizde,veya cok genis kapsamli bir cevap..cik isin icinden cikabilirsenSiyirdim

sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Bahadir...cok seviyorum cipuralari-cok...onlarda galiba beni seviyorSiyirdim
bilmiyorum,o istavriti kesen ,paragatin 15 kancasini birbirine katan ayni balik ise cok buyuk olmasi lazim..cunku paragati gerik atiyoruz,ve esit araliklarla agirliklar bu gerginligi koruyor...bu karistirma ,orta samandira yanlarinda,yanii su yuzeyinde olmus....bir kopek baligi(camgoz) veya ufak bir ton baligi bu zarari yapabilir,cunku onlar guclu baliklar
simdi mera gostermeye gelince,bu konuda cok kisi dedigin gibi...benim mera gosterme anlayisim farkli..soyle aciklayayim..benden mera isteyen kisi veya kisiler eger gicik tipler degilse,veririm abi...derya-deniz..ugras al baligini..benim domates bahcem degil ki!!sunu da soyleyeyim,bazi ozel taslar-ufak taslik bolgeler vardir,orada hakikaten balik sayilidir..soylemezsin..onu anladim,fakat adama soruyorsun nerede tuttun mirmirlari diye...cevapmi?..denizde diyor-yok abi kavak agacindan topladin sandikHadiordan iste buna anlam veremiyorum..abi mirmir geziyor,bu gece buradaysa-yarin merasi baska...
bazi kisiler de vardir..ben onlara sunger..diyorum,hep sorurlar abi...hep bilgi toplarlar,sen onlara bir sey sor...nerede diye ,cevap denizde,veya cok genis kapsamli bir cevap..cik isin icinden cikabilirsenSiyirdim

sizlerede rastgeleSeerf

Bende aynı fikirdeyim abi.Eğer bildik (gıcık olmayanSiyirdim) insanlarsa veya sitede sorulduğunda ben de veriyorum.Koca deniz, bugün var yarın ne olacağı belirsiz. Vermemek gizlemek benim anlayışıma ters...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Faruk reis bereketi yakındır az sabır
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Faruk reis bereketi yakındır az sabır
tesekkurler Harun....her olana bereket versin....bazen az-bazen cok...bazende hic olabiliyor...insallah bereketli gunler dedigin gibi yakindadir
sizlerede ratsgele
Bul
Faruk Bey çipuralar harika görünüyor. Ellerinize sağlık. Rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi