Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Mehmet Abicim,Erdencim
Beni bağışlayın.
Aydın dört hala varmı.
Varsa onun önünden bir zamanlar keçi boynuzu gibi sülinezler çıkartırdık.
Şimdi yokmu oralarda.
Mehmet Abicim senin albümlerde yanılmıyorsam Erol Abiyle deniz yatağı şişirirken bir foto var.
Orasıda eski sitelerin bulunduğu yere benziyor.Öyle yerlerden çok sülinez çıkıyordu.Artık yokmu.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
yycolak yazdı:Mehmet Abicim,Erdencim
Beni bağışlayın.
Aydın dört hala varmı.
Varsa onun önünden bir zamanlar keçi boynuzu gibi sülinezler çıkartırdık.
Şimdi yokmu oralarda.
Mehmet Abicim senin albümlerde yanılmıyorsam Erol Abiyle deniz yatağı şişirirken bir foto var.
Orasıda eski sitelerin bulunduğu yere benziyor.Öyle yerlerden çok sülinez çıkıyordu.Artık yokmu.
Aydın4 99 depreminde sizlere ömür..Şimdi orası boş arazi.Ne yalan söyleyeyim sülinesi Ayvalık ve Foça'da yaptığım tatillerde balık avında kullanmış ve verim almadığımdan (benim şansıma da olabilir) pek tutmamıştım.Dediğiniz mevkide çıkabilir belki hiç araştırmadım..
Lakerda yazdı:Aydın4 99 depreminde sizlere ömür..Şimdi orası boş arazi.Ne yalan söyleyeyim sülinesi Ayvalık ve Foça'da yaptığım tatillerde balık avında kullanmış ve verim almadığımdan (benim şansıma da olabilir) pek tutmamıştım.Dediğiniz mevkide çıkabilir belki hiç araştırmadım..
Anladım Mehmet Abicim teşekkür ederim.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
yalçın aydın 4 boş arazi şu anda bide kıyı şeridi oranın ama sırf taş oldu kum namına bişey kalmadı
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
yalova tatar yazdı:yalçın aydın 4 boş arazi şu anda bide kıyı şeridi oranın ama sırf taş oldu kum namına bişey kalmadı
İnanmazsın ama
Akşam üzeri iki posta ağ ile 4-5 kilo tekir alırdık oradan.
Yemlik sülinezi çıkartmak on dakika almazdı.
Yazık ki ne yazık.