kasap100 yazdı:Bereketli olsun Birol.
Levrek aramaya devam
Teşekkürler Bahadır Bey. Evet aynen devam...
tahsinmersin yazdı:bizde bayram öncesi 3 balıkla geldik, bu balıklara moral bozmak yok,balığa devam.
haydi rast gele.
Evet Tahsin Bey. Denemeye devam tabiiki.
Rastgele.
bucalıfikret yazdı:birol eline sağlık daha bollarına denk gelsin bizdede aynısı oluyor yem çokvarken balık yok yem azken balık bol oluyor afiyet olsun rast gele.
hüsranla sonuçlanan bir avdı.ama herşeye rağmen birolla avlamak güzeldi.ortam güzeldi zorluydu.o karmaşaya rağmen olta attık çok fazla insanlarla problem yaşamadık..acemi olsaydık bizi çoktan denize atmışlardı.acemilik çektim 2 tane kaçırdım bir dahakine balık alma şansım yüksek değişik taktik uygulamamız lazım..birol bana balık arkadaşlığı ettiğin için teşekkürler..saygılar.rastgele..
BALIK and OZAN yazdı:hüsranla sonuçlanan bir avdı.ama herşeye rağmen birolla avlamak güzeldi.ortam güzeldi zorluydu.o karmaşaya rağmen olta attık çok fazla insanlarla problem yaşamadık..acemi olsaydık bizi çoktan denize atmışlardı.acemilik çektim 2 tane kaçırdım bir dahakine balık alma şansım yüksek değişik taktik uygulamamız lazım..birol bana balık arkadaşlığı ettiğin için teşekkürler..saygılar.rastgele..
Evet Ozan vuranları kaçırmasak gayet güzel bir av olacaktı. Kısmet değilmiş napalım. Bende o kalabalıktan nasıl balık çıkardım hayret ettim
İnşallah başka zaman daha farklı olur çünkü dün balık seyrekti gerçekten. Bayram tatilindelerdi sanırım.
Rastgele.
yycolak yazdı:çinekopların yerini mırmırlar ve levrekler alacak galiba birolcum
ama tebrikler hiç birini affetmiyorsun
umarı bir sonrakine daha irileri yakalansın
Yalçın Bey bu avları çinekop tam başlamamış iken yaptık. Çinekop başlayınca mırmır avıyla ilgilenemeyebiliriz. Ki dün gece ilk çinekoplarımızı aldık
İnşallah levrek te tutabiliriz meradan..Teşekkürler, rastgele.
bahriyeli yazdı:bereketli olsun birol denemeye devem ozanla birlikte güzel avlar dileğiyle rastgele.