Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26-9-09 sedat ve tarabyalı çinekoplar
fotokopici yazdı:sedatım hiç sorma ev nasıldı biliyormusun ayak bileğine kadar su

Geçmiş olsun Erol.
Bornova - izmir
Bul
fotokopici yazdı:sedatım hiç sorma ev nasıldı biliyormusun ayak bileğine kadar su

abi bilmezmiyim bi gece komsunun kapıyı calmasıyla uyandım az kalsın boguluyodum resmen yuzulcek kadar su vardı evde saat te 4 sabaha karsı of of aman abi allah beterinden saklasın.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
tebrikler güzel av olmuş avın daimolsun sevgiyle kal
Dede
şirintepe/istanbul
yaş 43 b rh +
Bul
Nihat güzel bir av olmuş.tebrikler. Birde şu yeri bana bir iyice tarif et, yarın Bütün Bursa Mudanya cümbür cemaat işi gücü bırakıp oraya kamp kuralım.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
Alparslan yazdı:3 senedir bu mekanda balık tutarım bir tek burada tutulan balığın konusunu açmadım bura ne zaman gitsem boş bulduğum bir yerdi bundan sonra öyle olmuyacağa benziyor ...

alparslan bey deniz büyüktür sizede başkalarınada yeter. burası insanların bilgi ve deneyimlerini paylaştığı bir ortam siz bunları paylaşmak istemiyorsanız bence yanlış yerdesiniz ki istanbulda bilinmeyen mera yok boşuna üzülmeyin
Bul
güzel bir gece olmuş olmuş fakat rüzgarın aziliğine ugramışsınız,sedat tebrikler iki tanede olsa balığı kapmışsın,bıldırcın avındada bol curnatalar rastgele.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
aahmet yazdı:güzel bir gece olmuş olmuş fakat rüzgarın aziliğine ugramışsınız,sedat tebrikler iki tanede olsa balığı kapmışsın,bıldırcın avındada bol curnatalar rastgele.

eyvallah ahmet abi bu sene şansımıza az bıldırcın var ama bunada şükür.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu sene bu çinekoplar bitmez 06.12.2014 cumartesi serdal76 12 2,424 09-12-2014, 18:35
Son Yorum: rusan
  ozanand sedat istavrit. Tropheus 61 6,716 07-04-2010, 23:40
Son Yorum: yycolak
  Çinekoplar... tomy77 17 3,127 24-05-2008, 23:30
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi