Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Ah ülkem ah neresini tutsam elimde kalıyor denir ya....Ondan da beter vaziyetteyiz. Emin olun 35 yıl öncesini bile arıyorum dersem çok ciddi tartışmalara konu olur. Yazık ki yazık halen nelerle uğraşıyoruz değilmi maaaallllleeeesssseeeffff. Serkan kardeşim duyarlılığına teşekkür ederiz. Aslında bu teşekkürü etmek bile bize ayıp gelmeliydi
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Üzülerekte görsek, yasaklara uyulmaması bizleri rahatsız da etse uygulamaların sevinirliği var. Basında yer aldımı bilmiyorum ama Sakaryada da bu tür bir furya ile turnanın yasak döneminde avlanan bir çok balıkçıya ceza uygulamasına gidilmiştir. Paraketeler, ağlar ve yasak dönemde turna avlayanların oltaları zaptedilerek cezai işlem yapılmıştır. Bir gerçeği daha belirtmek isterim ki, hala vatandaşlarımızın bir çoğu yasakları bilmemekte ve takip edememekte yada etmemekte. Cezai uygulamaların çokluğu insanların yasakları takip etmesine neden olmaktadır. O halde denetimin arttırılması gelecek nesil açısından en güzeli.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
evet yasaklara uymayanlar cezalarını çekmeli.. fakat nedense cezaları hep arkası olmayanlar çekmekte.. yasalar herkese eşit uygulanmalı.. teşekkürler serkan
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Yasaklara uymayanlar cezalarını çekmeli.Denetlemelerin ciddi şekilde yapıldığını düşünmek istiyorum.Heryerde herkese aynı denetlemeler ve cezalar uygulanmalı.Umarım bu uygulamalar caydırıcı olur. Paylaşım için teşekkürler..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]