Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğazda levrek buğulama
maşallah nedenir bilmiyorum tek kelimeyle harika muhabbetiniz her daim olsun sedat tepsinin başından ayrılmıyorsun son kelleyi senmi yedin afiyet olsun org görüşmek üzere.AlkisSeerfAlkisSeerfAlkisSeerfAlkisSeerf
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkisdostluklarınızın devamlı olması dilegimdir.Happyyalnız bir sorum var nihat:bu levrek buğulama mı yoksa kelle paça mı?Hehe4. resimde levrek kafası var sadece öbür tarafı yokmuydu levreğin?HappyHappy
diğer tarafları suyunun içinde hayrettin abi Gulumse
Bul
Herşeyiyle mükemmel gece geçirmişsiniAlkisKeyfiniz muhabettiniz daim olsun arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
Harikasınız harika.Allah içinize sindirsin.Müthiş görüntüler.Ellerinize gönüllerinize sağlık.Alkis
Bul
çok güzel anlar bunlar hepinize teşekkürler yemekler yenmiş muhabbetin beli kırılmış allah içinize sindirsin devamı dahada güzel olur inşallah.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
çok güzel keyifli bir geceydi Seerf levrek fenaa güzeldi. tekrar ellerine sağlık nihat abi. katılan arkadaşlarada teşekkürler en kısa zamanda tekrarını yaparız umarım.
Bul
LeVrEkCi yazdı:öyle diyordu dimi bilirim ben onu der o Siyirdim,
yeni takım yapıp atmam sanıyordu yeni takımı attıgımı görünce bak yine atıyor diyordu o kafayla duydum dediklerini Hehe
hahahhaSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
istanbullu arkadaşları bir araya toplayım boyle guzel bır yemek ikram eden nihat abime teşekkur ederim istanbulda yasayan ve buzlugunda levrek veya lufer olan abılerım bana bı haber verın yeni bır buluşma daha yapalım balıklarınızla beraber.SiyirdimSiyirdimSiyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi