Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sardalya ziyafeti
Cahit abi,ozeele hazirldigin bu guzel fotolar icin ayrica tesekkurler..
sardalya yi ailece severiz..tavasi veya mangali da super olur...afiyet olsunSeerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
araphüso26 yazdı:cahit abi niyazi dost canlısı hoş sohbet adam gibi adamdır..sağolsun bu sıralarda siteye takılmasa bile her zaman gönlümüzde..balıklara gelince yine tavalıklar çıkmış maşallah boş yok gibi afiyet olsunAlkis Rose

Evet Niyazi gerçekten çok kalender bir delikanlı.Sardalya'lar süper lezzetli.Tava yaptım.Şimdi sıra izgarada.Kendine iyi bak.
Bul
rusan yazdı:Çok guzel goruntuler bereketlı ve afıyet olsun

Teşekkürler sevgili Ruşan.Sağol.Esen kal..
Bul
Albatros-gr yazdı:Cahit abi,ozeele hazirldigin bu guzel fotolar icin ayrica tesekkurler..
sardalya yi ailece severiz..tavasi veya mangali da super olur...afiyet olsunSeerf
rastgele

Faruk,ne diyeyim,tavası da,ızgarası da muhteşem.Tadına doyamadık.Yavaş yavaş gidiyor ama yerini İri İstavrit'ler almaya başladı.Sizlere rast gele...
Bul
Nİyazİyİ bende gÖrdÜm o gÜn ben gİdİyordum o yenİ gelİyordu.ama balik pek İŞtahli deĞİldİ.cahİtcİm senlede taniŞiriz yakinda sİtemİz bÖyle dostlarla dolu.
Bul
fotokopici yazdı:Nİyazİyİ bende gÖrdÜm o gÜn ben gİdİyordum o yenİ gelİyordu.ama balik pek İŞtahli deĞİldİ.cahİtcİm senlede taniŞiriz yakinda sİtemİz bÖyle dostlarla dolu.

Evet,balık pek yoktu o gün.Bende erken kaçtım zaten.Bizden sonra İstavrit yapmış.İstavrit başladıysa bizim için çok iyi oldu.Görüşürüz sevgili Erol.Kendine iyi bak..
Bul
berketli olsun cahit abi paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
cilingoz yazdı:berketli olsun cahit abi paylaşım için tşk.

Sağol sevgili Selim.Teşekkürler ediyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sardalya'lar,İstavritler ve Boğaz'ın güzelliği Cahit Acun 32 5,960 10-05-2011, 09:02
Son Yorum: Cahit Acun
  Istanbul Boğazında Sardalya bereketi Cahit Acun 37 6,915 20-05-2010, 22:41
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi