Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Cahit abi,ozeele hazirldigin bu guzel fotolar icin ayrica tesekkurler..
sardalya yi ailece severiz..tavasi veya mangali da super olur...afiyet olsun

rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
araphüso26 yazdı:cahit abi niyazi dost canlısı hoş sohbet adam gibi adamdır..sağolsun bu sıralarda siteye takılmasa bile her zaman gönlümüzde..balıklara gelince yine tavalıklar çıkmış maşallah boş yok gibi afiyet olsun

Evet Niyazi gerçekten çok kalender bir delikanlı.Sardalya'lar süper lezzetli.Tava yaptım.Şimdi sıra izgarada.Kendine iyi bak.
rusan yazdı:Çok guzel goruntuler bereketlı ve afıyet olsun
Teşekkürler sevgili Ruşan.Sağol.Esen kal..
Albatros-gr yazdı:Cahit abi,ozeele hazirldigin bu guzel fotolar icin ayrica tesekkurler..
sardalya yi ailece severiz..tavasi veya mangali da super olur...afiyet olsun
rastgele
Faruk,ne diyeyim,tavası da,ızgarası da muhteşem.Tadına doyamadık.Yavaş yavaş gidiyor ama yerini İri İstavrit'ler almaya başladı.Sizlere rast gele...
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
Nİyazİyİ bende gÖrdÜm o gÜn ben gİdİyordum o yenİ gelİyordu.ama balik pek İŞtahli deĞİldİ.cahİtcİm senlede taniŞiriz yakinda sİtemİz bÖyle dostlarla dolu.
fotokopici yazdı:Nİyazİyİ bende gÖrdÜm o gÜn ben gİdİyordum o yenİ gelİyordu.ama balik pek İŞtahli deĞİldİ.cahİtcİm senlede taniŞiriz yakinda sİtemİz bÖyle dostlarla dolu.
Evet,balık pek yoktu o gün.Bende erken kaçtım zaten.Bizden sonra İstavrit yapmış.İstavrit başladıysa bizim için çok iyi oldu.Görüşürüz sevgili Erol.Kendine iyi bak..
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
berketli olsun cahit abi paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
cilingoz yazdı:berketli olsun cahit abi paylaşım için tşk.
Sağol sevgili Selim.Teşekkürler ediyorum.