30-05-2010, 15:55
u_boy yazdı:Hoşgeldin
Umarım bu sefer şifreyi kaybetmezsin.
hoş gördük valla nihat abi sağ olsun unuttukça veriyo unuttukça veriyo ama bigün ayarı verice ondan korkuyorum

iskorpit-xx yazdı:Burhan abi hoş gelmişsin bende yeni balıkçıyım ama. Senden daha büyük balıkçıyım. Yaş 48-182 boy-103.5 kiloluk.hatta 36.5 santimlik Kefal yakalamışlığım bile var. Büyüyünce daha büyük balıkçı olacağım.
"galhın la doparlanın burda balıh yasssah!" Diyenlerden Bursa Burgaz limanında da var.
abicim hoş gördük sağ olasın

mariner8 yazdı:Burhan kardeşim tekrar aramıza hoşgeldinhoş bulduk abicim teşekkür ederim sağ olasın
yycolak yazdı:Vaaaay Burhancım seni burada görmek çok güzel.Şifreni koluna dövme yaptır.Asla unutmazsın.Hoş sohpetini özlemiştik.Umarım katılımın sürekli olur kardeşim.Özletme kendini.
ya ya abi ben hep buralardaydım ama 8 aydır siteye erişim yoktu öyle dedim kapandı gitti heralde dedim. üzüldüm sonra nihat abi söyledi açıldı site gel diye. koştum geldim tekrar aranızdayım. dövmeden önce kıllarımı dökmem lazım yoksa göremez yine unuturum

Uzun_ahmet yazdı:Burhan tekrar hoş geldin, artık inşallah unutmassın şifreni..
NoT: Şifreni unutsanda bizleri unutma..
ahmet abi hoş bulduk sağ olasın. valla bu sefer not alıp koydum monitörün yanına annem kaldırıp atmazsa...

not: ikon ve gülücüklerin çoğunu kaldırdım çünkü mesaj gitmiyo.
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi