Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saray 4.geleneksel bahar ve kÜltÜr festİvalİ
LeVrEkCi yazdı:bahar ve yaz aylarında zellikle tekirdağdan sonraki illerde bu tarz şenlikler çok yapılıyor çokda güzel geçiyor,
şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkürler Sevgili Nihat..

Gerçekten kasaba hayatının rutin döngüsü içinde ,oldukça hareket sağlayan ve beklenen aktiviteler bunlar..
Dün akşam 9/8 e doyduk mesela...DansDansAlkisSeerf

Sevgiler..
Bul
bucalıfikret yazdı:ahmet abi yakın olsam gelirdim nasip hayırlı olsun.

Sağolasın canım Fikom..

Gelmiş kadar oldun..Kalbimizdesin..

Sevgiler..
Bul
orhanekmekci yazdı:Dörtüncü Saray Bahar ve Kültür Festivalininiz hayırlı olsun Sevgili Ahmet.Keyifli saatler geçirmenizi dilerim.Davetin için teşekkürlerGulumse

İlgine teşekkürler sevgili Dostum....Selamlar..
Bul
SinekOltasi yazdı:Hayırlı olsun. Gelmeyi çok isterdim gerçekten. Bu tarz şenliklerde bol bol fotoğraf çekip güzel dostluklar kurmak gerekiyor.

Sevgili Burhan..Festival tek seçenek değil tabii..Sen gelmek iste yeter ki..Ben bir sebep bulurum..

Sana özel festival bile yaparım..Seerf

Sevgiler..
Bul
cilingoz yazdı:geliriz ahmet abi şenlik gönlünüze göre olsun.

Teşekkürler.. Selim..Bekleriz..
Bul
Tropheus yazdı:allah muhabetinizi arttırsın neşeniz daim olsun ahmet abim bu sezon kesin ziyaret etcem seni abi tavşana anlarsın sen.Siyirdim

Sevgili Sedat...

Söz verdiğin çok seneler oldu..SiyirdimHala geleceksin..Bu gidişle ben sana bir geleceğim ama..HappyÜmitsiz vaka kardeşim benim..Dükkandan kaçsan olacak bu iş ama....HappyTutankamon usulü tavşan yemeği yapacağız...

Beklerim Sedat...Selamlar..
Bul
HAŞİM77 yazdı:Teşekkürler ahmet abi kısmet diyelim. Tabiki saraya gitmişken birde karadenize inicen kıyıköyde balık ve yol üzerinde satılan manda yoğurdu offf canım çekti yaa.Seerf

Sevgili Selim ..

Bu sene balık zamanı gelirsin de bol bol anlatırız..Balık bol..Hele palamut lüfer dökülsün ..

Yeni bir makyaj malzemesi icat ettik bu yıl..

Manda yoğurdu üstüne taze polen..Muhteşem bir olay ..Ayrı bir yerde anlatacağım kısmetse..

Selamlar..
Bul
araphüso26 yazdı:hayırlı olsun abi iyi eğlenceler kolay gelsinAlkis

Sağolasın Hüsom..Teşekkürler..Sevgiler..
Bul
Albatros-gr yazdı:davet icin tesekkurler Ahmet abi....Seerf
cok uzel olacagi kesin...Alkis
birde su dukkandan istedigimiz zaman kacabilme imkanimiz olsaSnifsinf

Sevgili Faruk..

Dükkan sahibi olmanın sakıncaları bunlar..İyi dileklerine teşekkürler..Selamlar..
Bul
Eminim festival güzel geçecektir.İstanbulun sıkıntılı oratmından birazcıkta olsa bizi kurtaracak ama. İstanbul bir türlü bırakmıyor bizi.İş ten başımızı kaldıramıyoruz kardeşim.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bahar bitti. yycolak 12 2,393 02-06-2009, 08:42
Son Yorum: fotokopici
  5. İstanbul Balık Festivali Lapsetur 21 5,871 26-10-2008, 19:06
Son Yorum: H.A.R.U.N
  "İstanbul Balık Festivali AFALA 24 5,341 08-09-2007, 11:19
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi