Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıklı Eğlence
hocam bu tür resimlerden çok gördüm ama bunu ilk defa görüyorum.
paylaşımlar için teşekkürler.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
araphüso26 yazdı:yav hocam onun oraa ne işi var allah aşkınaSiyirdim

Balık tutamayanlar için.Canı sıkılmasın diye Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
orhanekmekci yazdı:İlker,balıkla avcı arasında kalan kayaya dikkatlice bakGulumse

Hay Allah razı olsun Abi Alkis Birkaç girdim baktım ama maalesef Baby Bu tür ayrıntıları normalde kaçırmam ama "görme zorunluluğunun stresi" sanırım beni kör etti SiyirdimZaten ben de çok genç sayılmam artık Hehe

Teşekkürler Ufuk Hocam Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Hay Allah razı olsun Abi Alkis Birkaç girdim baktım ama maalesef Baby Bu tür ayrıntıları normalde kaçırmam ama "görme zorunluluğunun stresi" sanırım beni kör etti SiyirdimZaten ben de çok genç sayılmam artık Hehe

Teşekkürler Ufuk Hocam Alkis

Ben teşekkür ederim Nedim.

Stresden uzak olabilsek keşke ama nerde.
Bu arada gençlerin arasındasın çaktırmaSiyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Güzel resim HocamSmile
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
paylaşım için teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ilıca Söğütlü Köyü Balıklı Göl Efsanesi levend 15 2,905 13-05-2010, 23:24
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi