Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbul aynalı sazan
mrb aradaşlar istanbulda aynalı sazan avını zevkli ve bol şekilde gerçekleşireceğimiz bir yer var mı? Daha önce ömerli barajından ve kemerburgaz'dan çekmiştim başka yerler varsa paylaşalım.
Bul
Terkos ve Sazlıbosnayı denemende fayda var.
Sazanları özledim...
Bul
istanbul'lu Tatlı su hayranları

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldıgımı belirtmek isterim istanbul içi hemen hemen butun goller ve barajlarda avlanma yaptım sizinle bunları paylasıp sizden de yeni yerler öğrenmek isterim. --------------------------------------------------------

Sayın Raşo dayı, yukarıda açtığınız başka bir konuda söyledikleriniz ile bu konu arasında çelişki var, amacınız sadece avlanabileceniğiz meraları öğrenmekmi ? İstanbulda saklı göl veya göletler yok deneyerek bulabilirsiniz.
Bul
rusan yazdı:Terkos ve Sazlıbosnayı denemende fayda var.
büyükçekmecede turna çıkıyormu rusan?hani arabayla temden geçerken grdüğümüz sularda rapalayla at çek yapsak gelme ihtimali varmıdır?
Bul
LeVrEkCi yazdı:büyükçekmecede turna çıkıyormu rusan?hani arabayla temden geçerken grdüğümüz sularda rapalayla at çek yapsak gelme ihtimali varmıdır?

Nihat abi ben 3 sene once orada 7 turna aldım. Sonradan bir ara tamamen kurudu orası sular çekilince. Ama şuanda fazlasyıla dolmuş ama içinde ot da çoğalmış. hala oldugunu dusunuyorum.
Sazanları özledim...
Bul
LeVrEkCi yazdı:büyükçekmecede turna çıkıyormu rusan?hani arabayla temden geçerken grdüğümüz sularda rapalayla at çek yapsak gelme ihtimali varmıdır?

Nihat bahsettiğin yere hadımköy tem çıkışı üzerinden karaağaç köyünü geçip hezarfen havaalanı yolundan ulaşabilirsin bu aralar göl tarafından iyi sazan ve yayın aldıklarını duydum ama o sularda iri turnalar var denemek lazım.

selamlar,
Bul
meteor yazdı:Nihat bahsettiğin yere hadımköy tem çıkışı üzerinden karaağaç köyünü geçip hezarfen havaalanı yolundan ulaşabilirsin bu aralar göl tarafından iyi sazan ve yayın aldıklarını duydum ama o sularda iri turnalar var denemek lazım.

selamlar,

Orhan abinin dediği tarife göre yolun sagındakı kısımda vardır turna. yol , gol ve ufak bır goletı ıkıye ayırıyor. turrna cıkan yer ufak olan otobanın altındakı yer.
Orhan abi, b.cekmeceyı malesef ısraıl sazanları bıtırdı.Gercı cogu yer aynı. Hala az da olsa aynalı sazan var ama denk getırebılmek zor.
Sazanları özledim...
Bul
gelip geçerken durup bi yarım saat olta atsammı diye düşünürüm hep,
bir ara deneyeyim ozaman,teşekkürler beyler Gulumse
Bul
Denemekte fayda var Nihat abi bölgede turna varsa büyük ihtimal alırsın zaten. Turna yakalamak çok zor değil. Fakaat yanında kaşık bulundurursan şansının daha da artacağını düşünüyorum
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazan yemleri balıkcı uğur 41 15,612 14-07-2013, 01:23
Son Yorum: Avcı Altan
  sazan avlama avcıhakan 24 8,167 28-10-2009, 22:53
Son Yorum: murki
  aynaslı sazan amatörbalıkcı 20 5,937 18-10-2009, 23:15
Son Yorum: _sazancı_45
  sazan oltaları avcıhakan 44 16,823 12-10-2009, 11:46
Son Yorum: Bornovalı.Nazım
  Sazan Avında Kullandığım İğne ve Kancalar... araphüso26 20 8,306 09-10-2009, 15:45
Son Yorum: Bornovalı.Nazım
  sazan yemleri ANTALYALI07 14 5,072 22-07-2008, 13:57
Son Yorum: Lakerda
  aynalı sazan amatörbalıkcı 5 2,787 27-08-2007, 22:29
Son Yorum: RaPaLaCı
  sazan kılıçbalığı 3 2,405 11-06-2007, 14:58
Son Yorum: SerenaY66
  Aynalı sazan ( Cyprinus carpio) LeVrEkCi 0 5,736 04-12-2006, 00:55
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi