Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"lapinavcısı" kendini aşmış...
Paylaşıma teşekkürler abdullah tatilde balık tutsanda tutamasanda yine pozitif enerji toplamışındır. Şimdi gideceğin av için rasgele diyelim.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Abdullah,artik sen tutulmazsin..helal...
o migri(yilana benzeyenin)eti biraz agirdir....
diger istakos dedikleri,istakoz degil,ona burada PSIRA(turkce tercumesi=kene veya bit)derler..o da yenir....
senden daha da ilginc ve guzel avlar bekliyoruz..
simdiki gidecegin avin icinde rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Geçen hafta benim eşimde beni sabahın 5 inde balık tutma vaadiyle burhaniye limanına götürmüştü ama sonra oltama el koyduğu için deniz onu cezalandırdı ona 1 metrelik yılan gibi bir mığrı verdi , bana da deniz havası Smile

İmza: Kocasına oltasını kaptıran balık Yeter
Bul
KonuşanBalık yazdı:Geçen hafta benim eşimde beni sabahın 5 inde balık tutma vaadiyle burhaniye limanına götürmüştü ama sonra oltama el koyduğu için deniz onu cezalandırdı ona 1 metrelik yılan gibi bir mığrı verdi , bana da deniz havası Smile

İmza: Kocasına oltasını kaptıran balık Yeter
zümra hanım olta sizde olsa levrek gelirdi diye içimden geçirmiştim ilk raporu gördüğümde Gulumse
Bul
tatil ve balık güzel olmuş daha bollarına rast gele.Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:Abdullah,artik sen tutulmazsin..helal...
o migri(yilana benzeyenin)eti biraz agirdir....
diger istakos dedikleri,istakoz degil,ona burada PSIRA(turkce tercumesi=kene veya bit)derler..o da yenir....
senden daha da ilginc ve guzel avlar bekliyoruz..
simdiki gidecegin avin icinde rastgele

faruk abi;
nerede ilginç canlılar var hep beni buluyor. millet 'yıllardır lapin görmedik diyor' lapinaler benim oltamı bırakmıyor.
Nesli tükenmekte olan kerevit bende çıkıyor. Yılana benzeyen balık dersen hakeza...

Düşünüyorum da nicimi "ilginç balıkçı" olarak değiştirsem mi ne yapsam?SiyirdimSiyirdim
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
adamım helal olsun sana dikkat et yılan balığı çok tehlikelidir . çok güzelşişi olur afiyet olsun .
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi