Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzun Ahmet &Araphüso
araphüso26 yazdı:lüferleri yiyince kafan şarj etmeye başladıSiyirdim
hemen her yazilandan yuz bulma..Siyirdim
belki dogruyu yazmadilarSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:hemen her yazilandan yuz bulma..Siyirdim
belki dogruyu yazmadilarSiyirdim
başkasını bilmemde benim için söyledikleri doğruSiyirdimMahcup

babamın açtığı konuyuda hiç ettik ...özür dileriz babacımMahcupHiHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:başkasını bilmemde benim için söyledikleri doğruSiyirdimMahcup

babamın açtığı konuyuda hiç ettik ...özür dileriz babacımMahcupHiHappy
hep sen baslatiyorsun,Siyirdim
kabahat %80 senin.%15 benim,birde %5 muhabbete giren arkadaslarin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
turna yazdı:Gerçek dostluk diye buna denir, allah muhabetinizi bozmasın, balıklar galiba kuru gitmiş yazık olmuş, balıkları anladıkda dolmalarda mı sudan çıktı.?

Mehmet abi bende teşekkür ederim, Balıklar kuru gitmedide fazla ıslatmadıkda kararında idi Wink. Sağalsun orhan babamın hanımı zeytinyağlı dolmayıda eksik etmedi masadan ellerine sağlık..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Alkis Hepinize tebrikler Alkis güzel buluşma , muhabbet ve balıkçılık olmuş Alkisbravo size Alkis Seerf 76
Bul
dostluğa söylenecek laf yoktur hepiniz harikasınız görüşmek üzere, paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
SerenaY66 yazdı:böyle arkadaşlıklar nasıl unutulur.Sitemizin en güzel bu yanını seviyorum.Dostluklar artarak büyüyor.

doktor yazdı:Orhan abim geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Affet

Hüseyin abim,Ahmet abim sizlerede helal olsun Orhan abimi ziyaret etmişsiniz dostluk budur işte sizlere helal olsun AlkisAlkis

ANTALYALI07 yazdı:Orhan abi yengeme büyük geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.bizim eskişehir team e de helal olsun.bu şık ziyaret için kendilerine teşekkürler ediyorum.bu arada fırsattan istifade hazırlıklar yapılmış, balığada çıkılmış maşallah,afiyetler olsun.muhabbetiniz daim olsun.

Lakerda yazdı:Böyle bir güzelliği arkadaşlarım çok güzel yorumlamışlar zaten diyecek söz kalmamış Alkis
Eşinize tekrar geçmiş olsun diyorum kaptan..

Teşekkür ederim arkadaşlarAlkis
Bornova - izmir
Bul
ustam61 yazdı:Orhanbaba geçmiş olsun.allahtan acil şifalar dilerim.İzmir org. senide aramızda görmek isterdik ama nasip işte.
Uzun umu denizmi tuttuda kıyıya attınız yoksa dalgalardan mı korktu?
Biz tatlısucular her gittiğimiz yerde balık yakalarız.ekmekle cipura bile yakalarız.karizma çizilmesin diye lüfere ekmekli olta attırmazlar.
dostluklarımızın daim olması dileğimle...
Her işde bir hayır vardır ustam,yolu öğrendin kafan estimi beklerim beraber ekmekle mercan tutmayaAlkisbir sonraki çıkışımda bende deneyeceğimHappyekmeği nasıl takıyorsun ustam,hamurmu ekmek içimi kabuğumuGulumse
Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:tekrar geçmiş olsun orhan abi,
ahmet ai daha önce denize açılmıştı bi sorun olmamıştı diye biliyorum demekki o anda bişey dokunmuş geçmiş olsun ahmet abi.
balıklar arapı her yerde seviyor kamil abide aynı ustamda bunda var bişey demekki tatlı su avcıları bu işe disiplinli yaklaşıyorlar..Alkis
Gördüğüm kadar tatlı su avcıları tuzlu su avına baya bi kafa yormuşlarAlkisbu arada nasıl olduysa oldu uzunu tekne tuttuGulumse
Teşekkür ederim NihatSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Gördüğüm kadar tatlı su avcıları tuzlu su avına baya bi kafa yormuşlarAlkisbu arada nasıl olduysa oldu uzunu tekne tuttuGulumse
Teşekkür ederim NihatSeerf

Hiç sorma baba bende anlayamadım zaten..
Demekki günü gününü tutmuyormuş..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  uzun ve arabım hayırlı yolculuklar. bucalıfikret 10 3,129 30-09-2010, 15:48
Son Yorum: Uzun_ahmet
  uzun ve murki bucalıfikret 41 6,002 23-09-2010, 08:41
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi