30-09-2010, 21:14
araphüso26 yazdı:lüferleri yiyince kafan şarj etmeye başladıhemen her yazilandan yuz bulma..

belki dogruyu yazmadilar

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]

Uzun Ahmet &Araphüso
|
30-09-2010, 21:14
araphüso26 yazdı:lüferleri yiyince kafan şarj etmeye başladıhemen her yazilandan yuz bulma.. ![]() belki dogruyu yazmadilar ![]()
![]()
30-09-2010, 21:28
Albatros-gr yazdı:hemen her yazilandan yuz bulma..başkasını bilmemde benim için söyledikleri doğru ![]() ![]() babamın açtığı konuyuda hiç ettik ...özür dileriz babacım ![]() ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
30-09-2010, 21:33
(Son Düzenleme: 30-09-2010, 22:25, Düzenleyen: Albatros-gr.)
araphüso26 yazdı:başkasını bilmemde benim için söyledikleri doğruhep sen baslatiyorsun, ![]() kabahat %80 senin.%15 benim,birde %5 muhabbete giren arkadaslarin
![]()
01-10-2010, 10:52
turna yazdı:Gerçek dostluk diye buna denir, allah muhabetinizi bozmasın, balıklar galiba kuru gitmiş yazık olmuş, balıkları anladıkda dolmalarda mı sudan çıktı.? Mehmet abi bende teşekkür ederim, Balıklar kuru gitmedide fazla ıslatmadıkda kararında idi ![]() ![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
02-10-2010, 00:01
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
02-10-2010, 12:47
dostluğa söylenecek laf yoktur hepiniz harikasınız görüşmek üzere, paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
03-10-2010, 10:52
SerenaY66 yazdı:böyle arkadaşlıklar nasıl unutulur.Sitemizin en güzel bu yanını seviyorum.Dostluklar artarak büyüyor. doktor yazdı:Orhan abim geçmiş olsun acil şifalar dilerim. ANTALYALI07 yazdı:Orhan abi yengeme büyük geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.bizim eskişehir team e de helal olsun.bu şık ziyaret için kendilerine teşekkürler ediyorum.bu arada fırsattan istifade hazırlıklar yapılmış, balığada çıkılmış maşallah,afiyetler olsun.muhabbetiniz daim olsun. Lakerda yazdı:Böyle bir güzelliği arkadaşlarım çok güzel yorumlamışlar zaten diyecek söz kalmamış Teşekkür ederim arkadaşlar ![]()
Bornova - izmir
03-10-2010, 11:27
ustam61 yazdı:Orhanbaba geçmiş olsun.allahtan acil şifalar dilerim.İzmir org. senide aramızda görmek isterdik ama nasip işte.Her işde bir hayır vardır ustam,yolu öğrendin kafan estimi beklerim beraber ekmekle mercan tutmaya ![]() ![]() ![]() Teşekkür ederim ![]()
Bornova - izmir
03-10-2010, 11:35
LeVrEkCi yazdı:tekrar geçmiş olsun orhan abi,Gördüğüm kadar tatlı su avcıları tuzlu su avına baya bi kafa yormuşlar ![]() ![]() Teşekkür ederim Nihat ![]()
Bornova - izmir
04-10-2010, 09:11
orhanekmekci yazdı:Gördüğüm kadar tatlı su avcıları tuzlu su avına baya bi kafa yormuşlar Hiç sorma baba bende anlayamadım zaten.. Demekki günü gününü tutmuyormuş.. ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
uzun ve arabım hayırlı yolculuklar. | bucalıfikret | 10 | 3,129 |
30-09-2010, 15:48 Son Yorum: Uzun_ahmet |
|
uzun ve murki | bucalıfikret | 41 | 6,002 |
23-09-2010, 08:41 Son Yorum: yycolak |