Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
üç av gününün özeti
doktor yazdı:Maşallah Orhan abim güzel balıkçılık yapmışsın senin şu kalamarla mercan avlarına bayılıyorum doğrusu . bizim buralarda bunlardan yok ama yakalama fırsatım oldu mercan balığı avcılığıda yemesine zevk veren bi balık tebrik ederim sayın abim balık meran güzel güzel balıkçılık yapıyorsun saygılar.AlkisAlkis76
Balık çeşitliliği yönünden şanslı sayılırım hatta tekneyi biraz daha büyültebilsem bu çeşitliliği artırabilirim.Teşekkür ederim ErenSeerf

Uzun_ahmet yazdı:Babacım çok güzel olmuş yalnız site olayını kendine iş almışsın inşallah başın ağrımaz..
Bereketli olsun babacım..AlkisAlkis
İstemeden olsada girdim artıkHadiordanhayırlısı olsun.Artık ava sabahtan değilde öğlen başlıyorum,yinede bereket versin.Teşekkür ederim uzunSeerf
Bornova - izmir
Bul
bucalıfikret yazdı:çupra vardıda orhan baba'nı tutmadı.SiyirdimSeerf
Dimi ya fikoHappyvadıda biz tutmadıkSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi, yine tepsiyi fullemişsin Smile güzel balıklar , afiyet şeker olsun.
Teşekkür ederim SerkanSeerf

yalova tatar yazdı:baba bereketli avların olmuş Seerf ustalarada bi pişirimlik tattırsaydın şişmesin bi tarafları adamların SiyirdimHehe
Ustalar bile balığa doydular tatarHappyteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
bucalı yazdı:Orhan baba tebrikler hiç boşun yok maşşallah..Abi senin oralarda çupra yok mu???
Barış,burada cupranın göç dönemlerini denk getirebilirsem yakalayabiliyorum yatak yapanlar balık çiftliklerine yakın oluyorGulumseteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi