Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bilgisi olan???
Laminat kaplı sunta al yapı marketlerden..Bir boyu 3,50 m. galiba..Tamamı 50-60 TL...İstediğin gibi kestir ..Sadece monteden önce tüm sunta görünen yüzlere parmağın ile bol silikon çek.30 yıl garanti veririm...Hem de her rengi var.Sıcak malzeme..Ara uyum parçaları ayrı satılıyor ama onlarda çok ucuz...Yıllardır kullanırım..Çok memnunum..
Bul
herkese teşekkürler, cimstone ve granit ev sahibine pahalı geldi, bencede haklı, eğer kendi evim olsaydı bu kadar didiklemezdim gibime geliyor,o yüzden mermeritte karar kıldık,Seerf

aygroup yazdı:Laminat kaplı sunta al yapı marketlerden..Bir boyu 3,50 m. galiba..Tamamı 50-60 TL...İstediğin gibi kestir ..Sadece monteden önce tüm sunta görünen yüzlere parmağın ile bol silikon çek.30 yıl garanti veririm...Hem de her rengi var.Sıcak malzeme..Ara uyum parçaları ayrı satılıyor ama onlarda çok ucuz...Yıllardır kullanırım..Çok memnunum..
abi şu anki zaten o dediğinden , geçen yıl incecik bir çatlak vardı kaplamasında ,silikon falanda çektim ancak yinede suyu alta sızdırdı ve çatlaklar büyüyerek yayıldı,valla ev sahibine acıyorum, sözde lüks konut diye iteklemişler bu evleri ,proje süper ancak kullanılan malzeme ve işçilik yerlerde sürünüyor,Rolleyes
Bul
Kolaylıklar dilerim Ömercim.Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul'da Tanıdık Balıkçısı Olan ? Sensei1903 2 1,091 12-12-2013, 20:01
Son Yorum: Sensei1903
  "cais marka 360 cm ahşap tabanli şişirile bilir bot" bilgisi olan varmi arda3535 10 3,830 12-08-2011, 15:52
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi