Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Laminat kaplı sunta al yapı marketlerden..Bir boyu 3,50 m. galiba..Tamamı 50-60 TL...İstediğin gibi kestir ..Sadece monteden önce tüm sunta görünen yüzlere parmağın ile bol silikon çek.30 yıl garanti veririm...Hem de her rengi var.Sıcak malzeme..Ara uyum parçaları ayrı satılıyor ama onlarda çok ucuz...Yıllardır kullanırım..Çok memnunum..
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
herkese teşekkürler, cimstone ve granit ev sahibine pahalı geldi, bencede haklı, eğer kendi evim olsaydı bu kadar didiklemezdim gibime geliyor,o yüzden mermeritte karar kıldık,
aygroup yazdı:Laminat kaplı sunta al yapı marketlerden..Bir boyu 3,50 m. galiba..Tamamı 50-60 TL...İstediğin gibi kestir ..Sadece monteden önce tüm sunta görünen yüzlere parmağın ile bol silikon çek.30 yıl garanti veririm...Hem de her rengi var.Sıcak malzeme..Ara uyum parçaları ayrı satılıyor ama onlarda çok ucuz...Yıllardır kullanırım..Çok memnunum..
abi şu anki zaten o dediğinden , geçen yıl incecik bir çatlak vardı kaplamasında ,silikon falanda çektim ancak yinede suyu alta sızdırdı ve çatlaklar büyüyerek yayıldı,valla ev sahibine acıyorum, sözde lüks konut diye iteklemişler bu evleri ,proje süper ancak kullanılan malzeme ve işçilik yerlerde sürünüyor,
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Kolaylıklar dilerim Ömercim.