Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acer laptop anakart
at acer ı çöpe ortak, anakartları sanki marmara çırası gibi,en çok acerlarda anakart yanıyor yaw,çevremden gördüğüm itibari ile söylüyorum acer ve casper dan uzak duracaksın ağa,(casper ın laptopu dahil değildir,Smile)
Bul
Sahibinden .com da bazı ilanlar var 100-200 tl arası bakın derim olmadı siz ilan verin bir yerden yanıt gelir montajında isterseniz yardımcı olurum bu arada.
Bosphorus
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:at acer ı çöpe ortak, anakartları sanki marmara çırası gibi,en çok acerlarda anakart yanıyor yaw,çevremden gördüğüm itibari ile söylüyorum acer ve casper dan uzak duracaksın ağa,(casper ın laptopu dahil değildir,Smile)
laptop ta HP den şaşmayın hele şimdi fiatlarıda eşit direk HP en iyisi.
Bul
agokmen1 yazdı:Sahibinden .com da bazı ilanlar var 100-200 tl arası bakın derim olmadı siz ilan verin bir yerden yanıt gelir montajında isterseniz yardımcı olurum bu arada.
bakıyorum gökmen teşekkürler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:laptop ta HP den şaşmayın hele şimdi fiatlarıda eşit direk HP en iyisi.
Packard Bell i de ekle ortak,ilk laptopum hp idi şimdi packard bell kullanıyorum,fark olarak sadece hoparlörlerin sesi hp nin daha fazla çıkıyordu,ikiside 13-14 saat çalıştığı halde performansta düşüş olmuyordu..Smile
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Packard Bell i de ekle ortak,ilk laptopum hp idi şimdi packard bell kullanıyorum,fark olarak sadece hoparlörlerin sesi hp nin daha fazla çıkıyordu,ikiside 13-14 saat çalıştığı halde performansta düşüş olmuyordu..Smile
aynen ortak,işyerimde HP kullanıyorum banamısın demiyor sabah 8 akşam 8 ful çalışıyor maşallah Seerfvdekilerin biri acer zaten o iptal diğeri casper oda çok yavaş çalışıyor deli ediyor.atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun kötü durumda kaldım bu ara.
Bul
ASUS biraz işin içinde olduğum dan söylüyorum en sağlam ve hızlı ciaz bence

bende birikitane den fazla arka var direk test edip onaylıyorum .
Bosphorus
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi