Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ilginç taktik
hayrettin-18 yazdı:HadiordanKime yasak fiko?elini suya değmeden balık yakalamak varken kim uğraşacak oltayla yemle.birgün önceden gideceksin bir kova solucan çıkaracaksın.balığa gittiğinde o solucanları iğneye takacaksın,balık yakalanınca çekeceksin .vay kurşun takıldı,iğne kırıldı,misina koptu diye üzüleceksin.yok ya en iyisi sepet.doldur içine ekmeği,sal suya ,2 saat sonra çek sudan boşalt çuvala atla arabana gel evine.Hehe
Ah bir yakalasam sepetle ,germe ağla balık yakalayanı.gücüm yeterse o sepete,o ağa dolaştırıp suya bırakırım.gücüm yetmezse ararım jandarmayı polisi.onlarda "şimdi işimiz var sonra bakarız" derler.benimde tahtaları yerinden oynatırlar.kafa dinlemeye gittiğin balıktan daha stresli gelirim.en iyisi elleşmemek."koyver tazıyı dolansın gelsin yazıyı"demek.

SiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdim
Bul
arif boşver sen en güzeli olta ile avlanmak Gulumse
Bul
hayrettin-18 yazdı:Siyirdimyada olta ile avlananın yanında gezmek .benim gibi çankırı dan kalkıp izmir e oradan istanbul a oradan da marmara ereğlisine gidip nihat abinin yakaladığı lüferi yemek.Hehe
hah işte ustam gibi akıllı konuştun ilk defa çıtır,böyle ol ne dersen he diyelim Alkis
Bul
o filtre ile yapılan avı duymuştum, ortadaki boşluğa avı çekecek kokulu,küspe gibi bişi sıkıştırılıyor, delikli yerlere yapabildikleri kadar kanca ve misina bağlayıp salıyorlar suya(bir nevi küspeli olta takımı,) normal küspeli yasak iken bu hayli hayli yasak olması icap eder.Smile
Bul
hayrettin-18 yazdı:Siyirdim"yiğidi öldür hakkını yeme " derler.ben herzaman doğruları söylerim .Ustan kim oluyor benim yanımda?SiyirdimHehe

yok nihat kendi isteğiyle ustama güle güle dedik şimdi çtır var onunla idare edelim aratmıyor sağolsun Hehe ee napsın gördüğü göreceği buydu çıtırın bundan sonra anlata anlata bitiremez izmirmiş istanbulmuş tekirdağmış mışmışm,da mışmış.
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:Siyirdimyada olta ile avlananın yanında gezmek .benim gibi çankırı dan kalkıp izmir e oradan istanbul a oradan da marmara ereğlisine gidip nihat abinin yakaladığı lüferi yemek.Hehe
ustam sepet atmış olsan bu güzelim arkadaşları görebilme şansın olurmuydu.AlkisAlkisAlkisAlkisSeerfSeerfSeerf
Bul
hayrettin-18 yazdı:Siyirdim"yiğidi öldür hakkını yeme " derler.ben herzaman doğruları söylerim .Ustan kim oluyor benim yanımda?SiyirdimHehe
ustam tebrikler boynuz kulağı geçermiş BoboHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balıklar hakkında ilginç bilgiler LeVrEkCi 6 2,779 06-10-2007, 02:13
Son Yorum: beyazgolge55
  ilginç bir balık GÖKSEN 13 3,122 20-02-2007, 01:32
Son Yorum: albatrossdeniz
  balıklar hakkında ilginç bilgiler LeVrEkCi 5 2,240 02-11-2006, 22:12
Son Yorum: GÖKSEN
  16 hayvanın ilginç hikayesi SerenaY66 12 3,491 08-10-2006, 21:42
Son Yorum: GÖKSEN