Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tüm sevenler ve sevilenler...
sevimli34 yazdı:O kişi nekadar papazda olsa hıristiyanda olsa insanlık adına insanlar adına güzel bir davranış yapmış. Romalılar Valentine nin ölümünü kutlasada sevenlerin birbirini hatırlayacağı bir gün olması güzel birşey.
Bu 14 Şubat hem kandildi hem sevgililer günü ben hem eşime hediye aldım hemde allaha şükür ibadetimi yaptım bunları birbirine karıştırmadıktan sonra bence hiçbir problem yok.
Tabi tabi aynen şükür Affet Altı Paris üstü Mekke diyorlar ya...Happy
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
İşte biz böyle bir millet olduk malesef hiçbişeyin aslını bilmeden yabancı maymunluğu yaparak herşeyi kutlarız, herşeye atlarız. Ayrıca milli gelir bu kadar düşük olmasına rağmen çılgınlar gibi alış verişler yapar ve eğlenceler düzenleriz... Tebrik ediyorum.Alkis Her millet hak ettiği şekilde yaşar...

atakan katılıyorum yazdıklarına.Alkis
Bul
ustam61 yazdı:Hadiordanyapmayın dostlarım aldınız nerelere götürdünüz bir "sizi seviyorum.sevenler sevilenlerin günü kutlu olsun " dedik.gidin sevdiğinize at,araba ,yat ,kat alın demedik.sadece ifade edin, dostluğumuzu anlatalım dedik.bana ne elin papazından kızından valesinden.ben hala söylüyorum.

dostlarım ben hepinizi seviyorum.

Bizlerde seni seviyoruz ustam AlkisAlkisAlkis
Bul
ustam61 yazdı:SiyirdimCem kardeş yüzünü resimden gördüğün,sesini bile duymadığın sadece yazılarını okuyup cevap yazdığın kişiyi neden seversin?Bir org.da ilk kez yüzünü gördüğün biri ile kırkyıllık arkadaşmış gibi sarılırsın?2. kez gördüğün kişiye evini boşaltır,eşini başka yere yollar,onun rahat etmesi için kendi düzenini bozarsın?dostum dediğin kişilerden ayrılırken neden kendini tutamaz gözlerin yaş dolar?
İşte bizim sevgimiz sevenimiz sevilenimiz bu.AMATÖRBALIKCI üyesi olmak bir ayrıcalıktır.hangi İL e gitsem bir kardeşim olduğunu bilmek,yanına rahatca gidebileceğim bir dostum olması inanın beni çok mutlu ediyor.sizleri bilmem.Seerf
Hayrettin abi ben sizlerin birbirinizle olan muhabbetlerinizi şakalşmalarınızı birbirinize olan bağlılığınızı görünce aranıza yeni katıldığımda gösterdiğiniz sıcaklıkla aranızdan ayrılamaz oldum. Sizlerle bu birlikteliği sonuna kadar devam ettirmek herzaman beraber olmak ve özellikle sizler dahada yakından tanımayı çok istiyorum. İnlşallah teslik olmazsa org. sizlerin yanında olmayı istiyorum.
Bul
Hepiniz çok tatlısınız, hepinizi seviyorum arkadaşlarım abilerim.76
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi