Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bot yerine bunu alsam iş yaparmı?
tedirgin SaZaN yazdı:fiyatına bakayım dedim,, valla net olarak yazan bir yer tam yok ama ,kulaktan dolma 9000 sterlin gibi bir rakam geçiyor,,(23.112 tl) ucuzmuş canım,araba alacağıma o fiyata bu naneyi alırım daha iyi SmileSiyirdim

Ben bu aletten geçen hafta akşam iş çıkışı kartal sahilde kumcuların orada gördüm. bordo renkliydi. O hatunun benzeride vardı arkasında Siyirdim

23000 TL pahalı be, üstü bile kapalı değil yağmurda ıslanır adam. Siyirdim Ama fuarda var gördüm. Getiren tanıdık birşeyler yaptırabilirsek alırız inşallah.
Bul
Albatros-gr yazdı:Nihat hayirli olsun,derm
yaninda hediyesi de var galiba...Siyirdim.ben soylemiyorum..video oyle gosteriyorHappy

Valla abicim ne hikmet anlamadım. Herkes ana maddeden ziyade hediyeye takmış Happy karıcım beni boşayacak allah rızası için hediyeyi unutun Nayirolamaz onu saklayacam ben eve getirmeyecem.
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Bana sorarsan kaçırma al derim Siyirdim

Seerf Dimi. Almak lazım.
Bul
hediyesiyle ilgilenenler korksun karılarından beee Siyirdimzaten bi planım var ne zamandır ama uygulayamıyorum...
birgün 24 saat siteye sdece hanımlar yazacak kesinlikle bizler yazmayacagız bakalım neler olacak..
1-faruk abi kesin yanar,Siyirdim
2-ustamın evdeki yaptıkları çıkar meydana rezil olur,Hehe
3-arap 6 aydır neden siteye giremediği belli olur Siyirdim
4-sazan ayvayı zaten direk yer Hadiordan
5-tatar siteyi direk unutur Happy...vs aklıma gelenler bunlar,ama bunu yapacağım Seerf
Bul
Alkis harika olur tam tescillenmiş deli olduğumuz kanıtlamıt nihat yazılanları şimdiden okudum gibi oldu Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi