Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
su altı deneme çekimleri
Albatros-gr yazdı:vay!!! Ozan beni yillar oncesine goturdun..tesekkurlerSeerf
cekimler cok guzel...insallah en yakinda trofe baligin zipkinda ki goruntulerini de gorecegiz..
aparat konusunda pek bilgim yok..
sadece bir seyi hatirlatacagim..yanlis anlasilamsin...kuruk olan zipkini ,hic bir zaman lastik uzerinde tutmamanini tavsiye ederim...gerci bu kullandiginiz zipkinlar hakkinda bilgim yok..bizim zamanla kullandigimiz ARROW 90 liklardi..bunlar in tetik sistemindeki cark asindiginda,kurruk silah kendi kendine tetik ceker zipkini atardi..Allah muhafaza...
neyse siz simdikleri daha iyi bilirsiniz..hatirlatmam icin kusura bakma sadece dikkatimi cekti de
trofeli avlar dilerim

abi teşekkür ederim..uyarın için teşekkür ederim..dikkat etmeden tuttum bundan sonra ,doğru şekilde tutacağım..hiç yanlış anlamadım abi merak etme,doğru söze her zaman eğilirim ..saygılar..
Seerf
Bul
yycolak yazdı:Harika olmuş Ozancım.İyi günlerde kullan makinanı.Eline sağlık kardeşim.
Aparat konusu araştırılınca netleşecek galiba.Kolay gelsin yeni hobiyi bulmuşsun.Umarım en kısa zamanda trofeli video ve fotolarda görürüz.Bol şans.Alkis

teşekkürler abicim...trofe olmasa uygun boyda balığı koyarız şuraya..saygıalr..
Seerf
Bul
doktor yazdı:Dostum fotoğraf makinan hayırlı olsun güle güle kullan zıpkınıda değiştirmişsin galiba hayırlı olsun çekimler resimler güzel en kısa zamanda bi levrek videosu bekliyoruz 3-5 kg lik paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık nefesine kuvvet.AlkisAlkis76

Bende dalıyorum ama sizin oraları gibi buralarda görüntü yok suda lez var bu da avcılığı engelliyor.

tamam senin için 8,5 kilo alıcam levo...gel de yanıma dalalım..saygılar dostum..
Seerf
Bul
hasansenturk72 yazdı:Ozan süper fotolar Alkis Alkis Alkis

teşeşkürler..
Seerf
Bul
eşref sürek yazdı:Ozan deneme için oldukça başarılı çekimler olmuş tebrikler
büyük balıklı av çekimlerin olsun rastgele
teşekkürler abicim,inşallah olacak..
ALTAYLI yazdı:Ozan senden çok özel avlar gelecek bundan hiç şüphem yok. Tebrik ediyorum. Kazasız ve keyifli kullanımlarAlkis

çok teşekkür ediyorumabicim saygılar..
Seerf
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ozan görüntüler güzel ilk denemeler için harika inşallah balıklı videolarınıda seyrederiz buradan..AlkisAlkis

inşallah abicim saygılar ,teşekkürler..
Seerf
Bul
HIDIR yazdı:güzel olmuş tebrikler AlkisAlkis
teşekkürler,saygılar..
MaVrUşGiL yazdı:Ozanım, eline emeğine sağlık Seerf güzel görüntüler AlkisAlkis
teşekkürler dostum,saygılar..
aahmet yazdı:ozan yeni fotaraf makinen hayırlı oldun,güzel trofeli videolarını bekleriz .

ahmet abi nerelerdesin be görüşelim bir ara,özlettin kendini..saygılar abicim..
Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi