Yorumları: 3,283
Konuları: 164
Albatros-gr yazdı:vay!!! Ozan beni yillar oncesine goturdun..tesekkurler
cekimler cok guzel...insallah en yakinda trofe baligin zipkinda ki goruntulerini de gorecegiz..
aparat konusunda pek bilgim yok..
sadece bir seyi hatirlatacagim..yanlis anlasilamsin...kuruk olan zipkini ,hic bir zaman lastik uzerinde tutmamanini tavsiye ederim...gerci bu kullandiginiz zipkinlar hakkinda bilgim yok..bizim zamanla kullandigimiz ARROW 90 liklardi..bunlar in tetik sistemindeki cark asindiginda,kurruk silah kendi kendine tetik ceker zipkini atardi..Allah muhafaza...
neyse siz simdikleri daha iyi bilirsiniz..hatirlatmam icin kusura bakma sadece dikkatimi cekti de
trofeli avlar dilerim
abi teşekkür ederim..uyarın için teşekkür ederim..dikkat etmeden tuttum bundan sonra ,doğru şekilde tutacağım..hiç yanlış anlamadım abi merak etme,doğru söze her zaman eğilirim ..saygılar..
yycolak yazdı:Harika olmuş Ozancım.İyi günlerde kullan makinanı.Eline sağlık kardeşim.
Aparat konusu araştırılınca netleşecek galiba.Kolay gelsin yeni hobiyi bulmuşsun.Umarım en kısa zamanda trofeli video ve fotolarda görürüz.Bol şans.
teşekkürler abicim...trofe olmasa uygun boyda balığı koyarız şuraya..saygıalr..
eşref sürek yazdı:Ozan deneme için oldukça başarılı çekimler olmuş tebrikler
büyük balıklı av çekimlerin olsun rastgele
teşekkürler abicim,inşallah olacak..
ALTAYLI yazdı:Ozan senden çok özel avlar gelecek bundan hiç şüphem yok. Tebrik ediyorum. Kazasız ve keyifli kullanımlar
çok teşekkür ediyorumabicim saygılar..
Uzun_ahmet yazdı:Ozan görüntüler güzel ilk denemeler için harika inşallah balıklı videolarınıda seyrederiz buradan..

inşallah abicim saygılar ,teşekkürler..