08-09-2011, 09:58
yalova tatar yazdı:köksal bereketli olsun.Erden abi teşekkürler,tava yerine teneke daha çabuk ısınıyor.şu konaklamalı avı sevdim ya eskişehirde yapmıştık hala burnumda tütüyor.
![]()
tenekede kızartmak baya güzelmiş
brösi yazdı:Güzel av olmuş Köksal.Afiyet olsun tenekede balıkları nasıl pişiriyorsunuz? merak ettimAbi tenekeye 1 lt sıvı yağ boşalttım ve altını odunla yaktım ve birazda yandıkça odun attım.Yağdan kaynama sesi gelene kadar bekledim ve balıkları içine atmaya başladım.İyice yakmadan kızarttım.Güzel oluyor tatlısu balıkları için tavsiye ederim.
bahriyeli yazdı:allah içine sindirsin köksal yemeklik balığı tutmuşunuz afiyetlerde olmuş devamını dilerim rastgele.Teşekkürler ismail abi sanada rastgele.
araphüso26 yazdı:köksalım yinede güzel av olmuş teneke fikride harika geldi bana afiyet olsun
tatar yine gel bende özledim aynı çadırda yatmayı
Abi gece yatılı kaldığınızda solucan denemenizi tavsiye ederim.Solucana iyi düşüyor,yarım saatde bir şamandıra gezmiye başlıyor.
cilingoz yazdı:köksal kardeş kısmet dicez razı olcez bunada dimi paylaşım için saol.Kısmetden ötesi olmaz bunada şükür.
bucalı yazdı:tebrikler Köksal afiyetle..Sağolasın barış sanada rastgele.
Memleket SİVAS/Şarkışla