Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haftasonu Şarkışladaydım.
#21
SerenaY66 yazdı:köksal buldunmu oraya konacan karnını doyuracan.Pişirme yöntemin değişik ama lezzetinden şüphem yok.balıklardan bir tanesini bekire benzettim.onun tadı zaten başlı başına harikadır.

İçlerinde bekir yok sadeceçayır balığı var.Sende bilirsin kendi fotonda olan balıklardan (Kırçiçeğim) yalnız bunlar gölde yaşayanlardan,kızılırmaktada çıkar.Bu pişirme tam bu balığa uygun yöntem bu balık başka türlü yenmez.Bekirin tadı bambaşkadır.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Cevapla
#22
köksalcım afiyet olsun kardeşim balıklarda pişirme yöntemide harika.senin teneke eskişehirlilerin kara çaydanlığı gibi şöhret oldu.bırak düşsün nereye düşecekse.işi yapıyorya sen bak damağının keyfine.afiyetle kardeşim.Alkis
Bul
Cevapla
#23
yycolak yazdı:köksalcım afiyet olsun kardeşim balıklarda pişirme yöntemide harika.senin teneke eskişehirlilerin kara çaydanlığı gibi şöhret oldu.bırak düşsün nereye düşecekse.işi yapıyorya sen bak damağının keyfine.afiyetle kardeşim.Alkis

Sağol Teşekkürler yalçın abi kılçıklı balığın üstesinden ancak bu şekilde gelinir.Gulumse
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Cevapla
#24
Köksal yazdı:Sağol Teşekkürler yalçın abi kılçıklı balığın üstesinden ancak bu şekilde gelinir.Gulumse

kızgın yağ pişirebiliyor o zaman kılçığı.HiSmile
Bul
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi