Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Kayıt Tarihi: 31-07-2006
SerenaY66 yazdı:köksal buldunmu oraya konacan karnını doyuracan.Pişirme yöntemin değişik ama lezzetinden şüphem yok.balıklardan bir tanesini bekire benzettim.onun tadı zaten başlı başına harikadır.
İçlerinde bekir yok sadeceçayır balığı var.Sende bilirsin kendi fotonda olan balıklardan (Kırçiçeğim) yalnız bunlar gölde yaşayanlardan,kızılırmaktada çıkar.Bu pişirme tam bu balığa uygun yöntem bu balık başka türlü yenmez.Bekirin tadı bambaşkadır.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Kayıt Tarihi: 21-02-2009
köksalcım afiyet olsun kardeşim balıklarda pişirme yöntemide harika.senin teneke eskişehirlilerin kara çaydanlığı gibi şöhret oldu.bırak düşsün nereye düşecekse.işi yapıyorya sen bak damağının keyfine.afiyetle kardeşim.
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Kayıt Tarihi: 31-07-2006
yycolak yazdı:köksalcım afiyet olsun kardeşim balıklarda pişirme yöntemide harika.senin teneke eskişehirlilerin kara çaydanlığı gibi şöhret oldu.bırak düşsün nereye düşecekse.işi yapıyorya sen bak damağının keyfine.afiyetle kardeşim.
Sağol Teşekkürler yalçın abi kılçıklı balığın üstesinden ancak bu şekilde gelinir.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Kayıt Tarihi: 21-02-2009