Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
roket gibi geldiler....
Yakup,kızımızı iyi gördüm maşallahAffetkaptanımın gelmeside moral vermişdirGulumseyeniden geçmiş olsun,açil şifalar dilerim.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Yakup,kızımızı iyi gördüm maşallahAffetkaptanımın gelmeside moral vermişdirGulumseyeniden geçmiş olsun,açil şifalar dilerim.

abim benim teşekkür ederim.76
Bul
yycolak yazdı:Evet serdarcım,kızım iki kolunu bırden kırdı okul gezisinde.konusu bile var sitede,moralim sıfır diye.teşekkür ederim.76

Aman daha önemli bir şey olmasın da... Açıkçası daha kötü bir şey olabilir diye sormaya da çekindim açıkçası... Kaza-kırım işlerinde tecrübeliyim... Üzerimdeki dikiş sayısı tişörtün dikiş sayısından fazladır (Çok abarttım sanırım. O kadar değil de spor yaparken geçirdiğim kazalar sonrasında 300'e yaklaştı vücudumdaki dikişlerimin sayısı). Dediğim gibi bayağı tecrübeli sayılırım bu tip konularda artık...Gulumse O yüzden gönül rahatlığıyla diyebilirim ki eskisinden de sağlıklı olur kısa zamanda... Tekrardan geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
Bul
ALTAYLI yazdı:Şu ameliyatsız halletme işinden biraz bahsetsene abicimHi

Cerrahi laparoskopi Ercan abicim...Karnın alt kısmından 3 -5- 10 mm 3 tane delik açılarak giriş yapılıyor. Operasyonu yapıyorlar. Sabah giriyorsun akşam çıkıyorsun. Bir diğer tedavi şekli ise ESWL yani vücut dışından şok (ses) dalgaları ile taşların kum haline getirilip vücuttan idrar yoluyla atılması. Böbrek hastalarının % 95'inde başarıyla uygulanabilinen bir yöntemmiş. Bu yöntemle kırılan kaldırım taşları Smile ve kum haline gelmiş hallerinin fotoğraflarını da ekliyorum. İzmir'de çalışan doktor arkadaşlarım da var. Eğer istersen onlarla irtibata geçip bu konu hakkında detaylı bilgi de alabilirsin. Not: Arkadaşlarım devlet hastanelerinde çalışıyorlar. Prim mi alıyorsun denmemesi için açıkliim dedim. Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
FreeX yazdı:Aman daha önemli bir şey olmasın da... Açıkçası daha kötü bir şey olabilir diye sormaya da çekindim açıkçası... Kaza-kırım işlerinde tecrübeliyim... Üzerimdeki dikiş sayısı tişörtün dikiş sayısından fazladır (Çok abarttım sanırım. O kadar değil de spor yaparken geçirdiğim kazalar sonrasında 300'e yaklaştı vücudumdaki dikişlerimin sayısı). Dediğim gibi bayağı tecrübeli sayılırım bu tip konularda artık...Gulumse O yüzden gönül rahatlığıyla diyebilirim ki eskisinden de sağlıklı olur kısa zamanda... Tekrardan geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...

sağol serdarcım,çok teşekkür ederim.76
Bul
FreeX yazdı:Cerrahi laparoskopi Ercan abicim...Karnın alt kısmından 3 -5- 10 mm 3 tane delik açılarak giriş yapılıyor. Operasyonu yapıyorlar. Sabah giriyorsun akşam çıkıyorsun. Bir diğer tedavi şekli ise ESWL yani vücut dışından şok (ses) dalgaları ile taşların kum haline getirilip vücuttan idrar yoluyla atılması. Böbrek hastalarının % 95'inde başarıyla uygulanabilinen bir yöntemmiş. Bu yöntemle kırılan kaldırım taşları Smile ve kum haline gelmiş hallerinin fotoğraflarını da ekliyorum. İzmir'de çalışan doktor arkadaşlarım da var. Eğer istersen onlarla irtibata geçip bu konu hakkında detaylı bilgi de alabilirsin. Not: Arkadaşlarım devlet hastanelerinde çalışıyorlar. Prim mi alıyorsun denmemesi için açıkliim dedim. Smile

Serdar ilgine teşekkür ederim. Drumum netleşsin artık başladım. Sana özelden mesaj atarak bilgi isteyebilirim. Tekrar teşekkürler76
Bul
ALTAYLI yazdı:Serdar ilgine teşekkür ederim. Drumum netleşsin artık başladım. Sana özelden mesaj atarak bilgi isteyebilirim. Tekrar teşekkürler76

Ne demek, lafı bile olmaz... Durumun netleşsin göndereceğin bilgilere göre ben de buradan doktor arkadaşlardan araştırırım ne tavsiye edecekler, neler yapılabilinir...
Bul
FreeX yazdı:Ne demek, lafı bile olmaz... Durumun netleşsin göndereceğin bilgilere göre ben de buradan doktor arkadaşlardan araştırırım ne tavsiye edecekler, neler yapılabilinir...
Cuma günü 2nci kırım seansım var. Ayrıca film alıcaklar. Sende Eşkina taşı vardı galiba. Olmazsa İst.daki organizasyonda getirirsen iyi olur. Onu da kullanırım76
Bul
ALTAYLI yazdı:Cuma günü 2nci kırım seansım var. Ayrıca film alıcaklar. Sende Eşkina taşı vardı galiba. Olmazsa İst.daki organizasyonda getirirsen iyi olur. Onu da kullanırım76

getirmez olur muyum hiç... kaç tane istersen... inşallah faydasını görürsün
Bul
FreeX yazdı:getirmez olur muyum hiç... kaç tane istersen... inşallah faydasını görürsün
Teşekkürler İnşallah görüşücez. 76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Akaryakıt firmalarından ne gibi promosyonlar bekliyorsunuz? exenium 10 2,315 06-10-2009, 23:21
Son Yorum: Tropheus

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi