15-04-2012, 16:15
çok güzel görülüyorlar afiyet olsun..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
A Rh (+)
Yeni meradan yakaladigim mirmirlarin son hali:)
|
15-04-2012, 16:15
çok güzel görülüyorlar afiyet olsun..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
15-04-2012, 18:56
Lakerda yazdı:Ne yalan söyleyeyim o salata tabağı benim de çok ilgimi çekti.Limon dilimleri ne kadar itinayla dizilmiş...MEHMET abicim ben şahsen yazılış olarak AHÇI okunuş olarak aşçı biliyorum ama bir iddam yok hangisi oldugu konuda... yycolak yazdı:afiyet şeker olsun muratcım.YALÇIN abicim aceleye geldi yoksa sosta 3.4 saat te beklemesi gerekirdi ama başka zamana artık...Birde kullanılan ekipmanla alakalı elektrikli olunca ızgara yeteri kadar ısıtmadı ![]() ![]() Krizoberill yazdı:çok güzel görülüyorlar afiyet olsun..Teşekkürler AHMET abi...
15-04-2012, 19:06
murat zaten sabhtan beri pazardaydım bilenler bilir bburayı balıkçı tamerde maşallah iyiydi bbugün kokusunu aldıkça gitiim bi dane bidane çöplendim valla
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
15-04-2012, 19:59
murat sana siteyi yasaklıyacam bu gidişle
![]()
15-04-2012, 20:10
yalova tatar yazdı:murat zaten sabhtan beri pazardaydım bilenler bilir bburayı balıkçı tamerde maşallah iyiydi bbugün kokusunu aldıkça gitiim bi dane bidane çöplendim vallaAfiyet olsun ERDEN abicim ![]() HAŞİM77 yazdı:Afiyet olsun murat mükemmel görünüyor.Teşekkür ederim HAŞİM abicim... LeVrEkCi yazdı:murat sana siteyi yasaklıyacam bu gidişleSenin canın sagolsun NİHAT abicim... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|