Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
affınıza sığınarak
bucalıfikret yazdı:HappyHappyHappy
BoboBoboBobo

sen neye güldün şekerim.Smile
Bul
Murat dönerse sorun yok....Doğru
Admin olmasa da olur...Doğru
Yalçın'ın kontrol paneli ve teknik eksikliği var...Bu da doğru
Benim tanıdığım YALÇIN diğer konuların hepsinin altından kalakabileceği gibi gerekeni en iyi şekilde yapar. İyi bir abi olur....Bu ise en doğru76
Bul
ALTAYLI yazdı:Murat dönerse sorun yok....Doğru
Admin olmasa da olur...Doğru
Yalçın'ın kontrol paneli ve teknik eksikliği var...Bu da doğru
Benim tanıdığım YALÇIN diğer konuların hepsinin altından kalakabileceği gibi gerekeni en iyi şekilde yapar. İyi bir abi olur....Bu ise en doğru76

Oyum nekadar geçerli olur bilmem ama bende aynı kanıdayım. Hem yönetim odasında bizi kıramıcak bir abiyede ihtiyacımız var AffetSiyirdim
L'aiqLeNoiR yazdı:Oyum nekadar geçerli olur bilmem ama bende aynı kanıdayım. Hem yönetim odasında bizi kıramıcak bir abiyede ihtiyacımız var AffetSiyirdim

sizi asla kırmayacak bir yönetim var zaten tevfik SeerfGulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:sizi asla kırmayacak bir yönetim var zaten tevfik SeerfGulumse

AlkisSeerf76
Bul
arkadaşlar şu sıralar yeni yöneticiye ihtiyaç yok ve düşünmüyoruz bu nedenle konuyu uzatmayada gerek yok.murat gelirse devam eder gelmezse biz idare ediyoruz.site 20000 üye olana kadar bişey düşünmüyoruz.kalabalıklaşınca veya bizler uğraşamaz hale gelince bakarız.Seerfiyi geceler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar şu sıralar yeni yöneticiye ihtiyaç yok ve düşünmüyoruz bu nedenle konuyu uzatmayada gerek yok.murat gelirse devam eder gelmezse biz idare ediyoruz.site 20000 üye olana kadar bişey düşünmüyoruz.kalabalıklaşınca veya bizler uğraşamaz hale gelince bakarız.Seerfiyi geceler.
Yönetimdeki arkadaşlara Allah kolaylık versin.Gulumse
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi