Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Once uyeleri sonra forumu tanıyan uye :)
nihatkr yazdı:omer zaten beraber orvanizasyona katildiniz burakla hatta salatayi bile birlikte yaptiniz.

evet abi jeton sonradan düştüde bozmayayım kendimi dedimSiyirdim ama salata olayına ben iç girmemiştim ki,malum Serkan ve Nihat abiyle beraber geç katılmıştık olayaHappy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:evet abi jeton sonradan düştüde bozmayayım kendimi dedimSiyirdim ama salata olayına ben iç girmemiştim ki,malum Serkan ve Nihat abiyle beraber geç katılmıştık olayaHappy

Sabah domastes doğrarken sende ordaydın diye hatılıyorum ama demekki bende kafa hala güzelmiş demekki Smile
Bul
NİHAT abi senle aynı yerde çalışıpta balık hastalıgını aşılamayacagın kimse göremiyorum ah ah seninle aynı yerde çalışmak vardı BURAK çok şanslıGulumse
Bul
Aramıza hoşgeldin BurakSeerfrasgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Aramıza hoşgeldin BurakSeerfrasgele.

Tesekkurler.
Bul
Burak, ailemize hoşgeldinSeerf
iyi paylasimlarAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Burak kardeşim seni sitede görmek güzel, sağlıcakla rastgele.
Bul
burak hoşgeldin organizasyonların keyfi tadı hişbiryerde yok Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Albatros-gr yazdı:Burak, ailemize hoşgeldinSeerf
iyi paylasimlarAlkis

Hosbuldum tesekkur ederim. Umarım bende birgun resminizdeki balıkların arkadaslarını yakalayabilirim Big Grin

murki yazdı:Burak kardeşim seni sitede görmek güzel, sağlıcakla rastgele.

Abi sizleri gormek tanımak daha guzel. Izgaranı actın bizlere cadırını getirdin hele o landrover yokmu Big Grin

fish or die yazdı:burak hoşgeldin organizasyonların keyfi tadı hişbiryerde yok Seerf

Aynen Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yıllar sonra İstanbul'da balığa dönüş.. Herkese merhabalar.. xfisher 22 3,626 15-09-2011, 16:00
Son Yorum: xfisher

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi