Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rastgelsin.:)
Daha önce de yazdığımın arkasındayım. Bir kez daha Aşağıda yazdığımı okuyunuz. Sanırım yoruma bile gerek bırakmıyor.76

Forumlar arası yol arkadaşlığı ortak payda ve kurallarda yapılabilir. Ancak sahip olunan kültürel gelişmişlik bir süre sonra hırsların devreye girmesiyle kişisel egolara zemin oluşturuyor ve başlıyor kısır tartışmalar. İşte o zamanda işin özünden uzaklaşılıyor. Teşekkür ediyorum
76
Bul
ALTAYLI yazdı:Daha önce de yazdığımın arkasındayım. Bir kez daha Aşağıda yazdığımı okuyunuz. Sanırım yoruma bile gerek bırakmıyor.76

Forumlar arası yol arkadaşlığı ortak payda ve kurallarda yapılabilir. Ancak sahip olunan kültürel gelişmişlik bir süre sonra hırsların devreye girmesiyle kişisel egolara zemin oluşturuyor ve başlıyor kısır tartışmalar. İşte o zamanda işin özünden uzaklaşılıyor. Teşekkür ediyorum
76
saygı çerçevesinde,kültürü gelişmiş olanlar yeter ercan bey.fazlası zarar.
endişenizin farkındayım.bizlere ( forum yöneticileri ) büyük bir iş yükü bindiricek.hayırlısı olsun.
saygılarımı sunuyorum.76
Bul
Evet hayırlı olsun. Kolay olmayacağı kesin... 3'ün peşindeyken 5'i kaybetmeyin. Kırgınlıklara girişmeden olur İnşallah
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rastgelsin...yeni kullanici.. YaKaMoZ 31 4,266 04-07-2007, 18:33
Son Yorum: YaKaMoZ
  Herkeze rastgelsin... ishak BALLICA 10 2,860 06-11-2006, 12:05
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Herkeze rastgelsin ? denizkurdu1990 5 1,904 26-10-2006, 18:56
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi