Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haftasonundan Kareler
YaKaMoZ yazdı:En azindan stresini atmissin KOKSAL kardesim daha iyilerine tebrikler...Alkis
Teşekkürler murat bey sağolun bir yandanda spor yapmış oluyoruz ama farkında değiliz.
Krizoberill yazdı:balıklar harika valla elinize sağlık afiyet olsun..Alkis
Teşekkürler meslektaş daha iyileri sana rastgelsin.
Albatros-gr yazdı:Koksal..balik fazla olmasada..sizlerin..bu doga icinde yaptiginiz avlar harika oluyor..mangali ile v.s. v.s.Alkis
super oluyorSeerf
bir dahakine bol baliklisina insallahAffet
rastgele
devamindaki cevaplarinda okudum..diger fotolari Orhan abinin dedigi gibi at...cunku ilk 5 fotoyu aliyor..2.inci 5 fotoyu..ayri atiyorsun..bende oyle yapiyorum
Teşekkürler faruk abi balığa gitmeden de duramıyoruz kurtlar kaynıyor.Gerçektende doğa ile baş başa kalıyoruz önümüz ramazan Ağustos 1 'den itibaren 29 gün yıllık izin kullanacağım ramazanda balığa akşamları takılmayı düşünüyorum.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Köksal güzel bir gün geçirmişsin, fakat su seviyesi oldukça düşmüş sanırım.
Oltanıza gelen Bekir balığıda yüzünüzü güldürmüş, daha bollarına inşallah..AlkisAlkis
Teşekkürler ahmet abi su seviyesi aşağı tarafta az ama yinede güçlü akıyor.Meralar elektrik üretimi için bent'ler yapıldığından bozuldu.Derin yerler kayalarla doldu.Sular kanalla başka yere naklediliyor su ikiye bölünüyor.

LeVrEkCi yazdı:iyi bir stres atmışsın işte köksal,bu sene kimsede doğru düzgün bir av yok..birdahakine kocaman bir yayın balığı denk gelsin inşallah..Gulumse
Teşekkürler nihat bey sana aldırdığım boy çizmesi üzerimde kullandığım maslakav'dan almıştın hatırlarsan çizmenin sayesinde çağlaklarda avlanabiliyor sığ yerlerden karşıya kolayca geçebiliyorum işime yarıyor.Yayın balığına eskiden gece ırmakta oltaları atar sabaha kadar meraya uğramadan bekler sabah kasnaklı oltalarımızı toplardık şimdi gece kalamıyoruz çünkü eletrik üretimi için bentler yapıldı.Dozer ve kepçelerle Meralar bozuldu.İlkbaharın ağcılar yayınları oltacılardan önce topluyor.Bizede kalırsa kelebekler yavruları kaldığından suya iade ediyoruz.
bahriyeli yazdı:balık yakalandımı işin tuzu biberi ama hiç balık yakalamasamda balığa gitmek istiyorum çok özledim çok ama gidemiyorum artık bayramdan sonra gelecek güzel günler inşallah ortam güzel keyifler güzel sen güzelsin köksal keyfin bol şansın açık olsun selamlarAlkisAlkisAlkis
Teşekkürler a.s ismail abim önce iş sonra balık abim boş vaktin olur inşallah.
yycolak yazdı:harikasın köksalcım.hafta sonunda kafa temizliğini tamamlamışsın.allah içine sindirsin kardeşim.Alkis
Teşekkürler yalçın abi bizimkisi bir eğlence hoşça vakit geçirmeye çalıştık vücudu yorsakta yorgunluğu hissetmedim bile oltaya balık gelmesede tıkırdatmasıda yetiyor.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
ALTAYLI yazdı:Köksal tebrik ederim bu sıcakta o kıyafetle helallerin var abicim. İnşallah daha bereketlilerine 76
Teşekkürler ercan abi tulum çizme ile suya girince su soğuk olduğundan sıcaktan pek etkilenmiyorum.Arasıra elimi yüzümü yıkar baş,kollar ve enseyi ıslatarak ferahlamaya çalışırım.Suya özlem duyunca şartlar zorlansada insanın gözüne bişey görünmüyor.Ben sıcakta ramazanda bile tulumla av yaptığımı bilirim.
MaVrUşGiL yazdı:Köksal abi , her şeyiyle güzel zaman geçirmişsiniz Smile bir dahakinde daha bol ve irilerini tutmanızı dilerim AlkisSeerf
Teşekkürler serkan kardeş bende sana keyifli avlar dilerim.
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun köksal bir balık ama iyi balık daha bol ve büyük avların olsun.Manzarada harika güzel bir stres atmışsın.Gulumse
Teşekkürler haşim abi bizim oraların manzarası doğası bize yetiyor.Her yazı iple çekerim.Balık bazen bahane oluyor.Ruhumuzu dinlendiriyor.Ağaç gölgesinde oturmak bile yetiyor.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
araphüso26 yazdı:kızılırmak bitmiş tükenmişSnifsinfhele su bu kadar düşünce ağcılarada gün doğmuş demektir.bekir favori balıklarımdandır yemesi tutması harikadır.güzeel gün geçirmişsin köksalın daha büyük ve irilerine inşallahAlkisAlkis.su böyle olunca balıkta muhakkak derin bölgelerde toplu haldedir.varsa böyle bölgeler bir araştırMahcup
Teşekkürler hüseyin abi sizler gibi gece konaklayabilecek ekibim olmadığından elimizden ancak bu kadar geliyor.Kızılırmakta suyu ikiye ayırdıklarından su azalıyor.Derin bölgeler yukarı taraflarda var:Oralarda iyice bulanık çamurlu biraz durulsun diyeceğim fakat halen yağmurlar arasıra devam ediyor.Ağustosta izinliyim meraları yoklama çekeriz.
bucalıfikret yazdı:köksal eline sağlık güzel stres atmışsın.AlkisAlkisAlkis
Teşekkürler fikret abi bize yarıyor balığa gitmek doğa ile başbaşa kalmak gözelerden pınarlardan su içmek yetiyor.
ANTALYALI07 yazdı:su kenarında olmak,balık avlamak ateş yakıp bi çay demlemek,yakalanan balıkları afiyetle yemek,süper valla,elinize sağlık paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
Teşekkürler aytekin sanada güzel balıklar rastgele...Yazın keyfini değerlendirmeye çalışıyoruz.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
benımde kaçmam lazım böyle bir yerlere gürültüsüz sakin kafa dinlemek için şart,abi balıkta gelmiş bundan iyisi can sağlığı.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:benımde kaçmam lazım böyle bir yerlere gürültüsüz sakin kafa dinlemek için şart,abi balıkta gelmiş bundan iyisi can sağlığı.

Ali bey şehrin stresinden kurtulmak gerekiyor.Balık bahane oluyor bazende dinlenme ihtiyacı duyuyoruz.Hava kararsada etraftan söğüt dallarını yakarak ısınıyor ve etrafı aydınlatıyoruz. Ramazan gelmeden çıkmaya bakın rastgele...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi