Yorumları: 239
Konuları: 22
monawar yazdı:MAY CARP uzun bir aranın ardından mutlu sona ulaşmış yine alışık olduğumuz rapor ve mutluluk.keyfiniz trofeleriniz daim olsun

Sevgili Ali sezon Mart ta kapandı.Haziran 15 de açıldı.Sezonun ilk avı bu.İnşaallah devamı gelir.
Çok teşekkür ederiz.
rusan yazdı:Harika bir sezon açılışı olmuş Mustafa abi, tüm ekibe tebrikler.. Bu güzel avların devamını heyecanla beklıyoruz 
Ruşan çok teşekkür ederiz.
Bu güzel avlarımız devam eder umarım.Senden de güzel avlar bekliyorum.Haberin olsun.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Lakerda yazdı:Bundan böyle sizin ve değerli ekibinizin paylaşımlarını ''özel'' başlığınız altında görmekten memnun olacağız Mustafa bey..
Mustafa Dedemli Köşesi - Amatör Balıkçı
(Detayı özel mesaj kutunuzda)
yönetim ekibindekiler güzel bir karara daha imza atmışlar.bizlere her konuda örnek olucak raporlar sunan DEDEMLİ ve ekibine köşesi hayırlı,uğurlu olsun.
Yorumları: 675
Konuları: 91
Lakerda yazdı:Bundan böyle sizin ve değerli ekibinizin paylaşımlarını ''özel'' başlığınız altında görmekten memnun olacağız Mustafa bey..
Mustafa Dedemli Köşesi - Amatör Balıkçı
(Detayı özel mesaj kutunuzda)
hah...işte budur.
yakışır..
ilgi ve merakla takip edeceğiz..
kutlarım..
Yorumları: 239
Konuları: 22
tahsinmersin yazdı:yönetim ekibindekiler güzel bir karara daha imza atmışlar.bizlere her konuda örnek olucak raporlar sunan DEDEMLİ ve ekibine köşesi hayırlı,uğurlu olsun.
Teşekkür ederiz.İnşallah örnek olacak raporlar sunmaya devam ederiz
Buradan tüm yönetici arkadaşlara teşekkür ederim.
maceratorr yazdı:hah...işte budur.
yakışır..
ilgi ve merakla takip edeceğiz..
kutlarım..
Sevgili Rıfat ilgine teşekkür ederim.
Senden çok daha güzel raporlar bekliyorum.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]