Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jigging
yalova tatar yazdı:Alkismurat macera gibi okudum. hiç video çekmedinizmi yaw , hep jiggle mi av yaptınız bayağııı yorucu olmuştur. güzel av olmuş tebrikler.Alkis

adrasandaki yangın içinde çok kötü mangalcılar diyolar hemen ,belkide daha önceden kırılmış bir cam parçası olamazmı . .
Teşekkürler ERDEN abicim ...abi Benim yakaladıgım balıkta etem abi çekmişti onuda yanlışlıkla silmiş onun yakaladıgı balıktada ben çektim video onun telefonda kaldı...
bahriyeli yazdı:bereketli olsun murat farklı avlar görmek sevindirici daha bereketli avlara rastgele.sevgiler kardeşim.AlkisGulumseAlkis

Teşekkür ederim İSMAİL abi...Seerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallah,bereketli olsun MuratGulumseçorba nın arkasından mangal iyi giderHappyafiyetle.
Bende öyle düşünmüştüm ORHAN abi teşekkrüler daha iyi avların senin olsun abicim...
tahsinmersin yazdı:benim için balıkta geçen her gün güzel dir.balık olmasa dahi.
sizler boş dönmemişsiniz bu sevindiricidir.
ellerinize sağlık.
Balıga gidilirde güzel olmazmı hiç TAHSİN abi teşekkür ederim daha iyileri senin olsun abicim...
DeLi_KuRT yazdı:*** AlkisAlkisAlkis Tebrik ederim abi daha iyileri rasgelsin inşallah Smile

Teşekkür ederim kardeşim...Seerf
Bul
Tebrikler Murat ,bu avda kaçırdıklarının verdiği heyecan bile yeter insana.. İskorpit dediğin balık lipsoz olmalı. Neticede aynı familyadan ama iskorpit daha koyu renkte ve lipsosa nazaran daha küçük boyutlarda olur.

Lipsos nasıl bir balıktır? - UZMANTV
Bul
Lakerda yazdı:Tebrikler Murat ,bu avda kaçırdıklarının verdiği heyecan bile yeter insana.. İskorpit dediğin balık lipsoz olmalı. Neticede aynı familyadan ama iskorpit daha koyu renkte ve lipsosa nazaran daha küçük boyutlarda olur.

Lipsos nasıl bir balıktır? - UZMANTV

Teşekkürler MEHMET abi...
Olabilir abi kesin bir iddam yok ben tecrübeli abilerin yalancısıyımSiyirdim
Ama video da ege karadEniz de yaşadıgını söylüyor akdeniz geçmiyorSeerf
Bul
Şahane av olmuş ellerine sağlık, yangın yurt genelinde herkezi üzdü, ama ben bu tip yangımlarda kaza aramıyorum kendi görüşüm tamamen kasıt var diye düşünüyorum, ilerleyen zamanlarda belli olacak, oranın eski haline dönmesi en az 20 yıl.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Lipsoz Akdeniz'de de çıkıyor Murat, üyelerimizden Rauf abinin eski av raporlarında da vardı yanılmıyorsam.
Lipsoz :
Lipsoz - Vikipedi

İskorpit :
http://tr.wikipedia.org/wiki/İskorpit_balığı
Bul
turna yazdı:Şahane av olmuş ellerine sağlık, yangın yurt genelinde herkezi üzdü, ama ben bu tip yangımlarda kaza aramıyorum kendi görüşüm tamamen kasıt var diye düşünüyorum, ilerleyen zamanlarda belli olacak, oranın eski haline dönmesi en az 20 yıl.

Teşekkür ederim MEHMET abi...
Abi bu senin düşünceni ben bu yazımı ilk yazarken düşündüm ama inanmak istemedim acaba Otel mafyavari tarafından bilinçli olarak mı kundaklandı acaba diye ama inşallah öyle değildir. ..
Bul
Lakerda yazdı:Lipsoz Akdeniz'de de çıkıyor Murat, üyelerimizden Rauf abinin eski av raporlarında da vardı yanılmıyorsam.
Lipsoz :
Lipsoz - Vikipedi

İskorpit :
http://tr.wikipedia.org/wiki/İskorpit_balığı

Doğrudur MEHMET abi hiç bir iddaa yok...
Henüz diyenlerinde bakmadım ama satacak dikenleriniSmile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi