Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni sponsorumuz hayırlı olsun
LeVrEkCi yazdı:sponsor firma siteye üye olup gerekli tanıtımları yapacaklar fakat lansman döneminde olduklarından dolayı biraz yoğunlar.normal liste fiyatları lansman yani tanıtım amaçlıdır.nisan ayı itibarı ile yeni fiyat listesine geçecekler.
2 kişilik kano fiyatları 2 koltuk,2 kürek,olta kamış takma yerleri vs herşey dahil 1357tl
tek kişilik kano fiyatları 885 tl
ben çift kişilik aldım,tek kişiliği balıkçılık için daha ideal,çift kişilikte tek kişi kullanım biraz zor olacak.çocuklarda arkadaşlarıyla gezsin diye çift kişilik aldım.
tek kişilik için doktor konuşmuş 750 tl ye düşmüşler.
kargo olayı biraz pahalı.2 kişilik olanı kargo almadı,ambar ile bile 200 tl yi geçiyor.bu nedenle fikret abiden rica ettim ona teslim ettiler.fikret abi organizasyona getirebilirse getirecek getiremezse haziran ayında izmire gittiğimde alacağım.araba üstünde rahatça taşınabiliyor.
tek kişiliği kargo alabilir çünkü boyu daha kısa.
3 metre üstünü kargo almıyor.tek kişilik 270 boy.
sponsor firmadan eray bey ile görüşüp siteden aradığınızı söylerseniz benimde adımı vererek bilgi alabilirsiniz.05495174955 Seerf

AlkisAlkisTeşekkürler Nihat.Seerf
Bul
sitemize ve arkadaşlara hayırlı olsun
Bul
gidip arabayla alır gelirim 100-120 tl anca yakarıp gidip gelmeye SiyirdimSiyirdimSiyirdim
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
oguzcanagca yazdı:gidip arabayla alır gelirim 100-120 tl anca yakarıp gidip gelmeye SiyirdimSiyirdimSiyirdim

ufak at da ispariler yesin Siyirdim
1000km yolu 120 tl ye gidip geleceksin hemde benzinli arabayla Happy
hadi bir mucize oldu gittin diyelim o kanoyu arabanın üstüne nasıl koyacaksın Gulumse
araban gazlıysa belki olabilir.Seerf
Bul
benim arabayla 170 liraya gider gelirim sadece yaktığı tabi,köprü vs hariç.
Bul
Uzun yolda lpg 0.11 krş yakıyor abi benim araç SiyirdimSiyirdimSiyirdim
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Hayırlı olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Hayırlı olsun
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yeni sponsor firmamız LeVrEkCi 22 6,105 29-07-2009, 01:23
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi