Yorumları: 1,080
Konuları: 68
sayin kamil abim sizde yaz gelince uyeligime valla bir ara verecegim yayin i gormeye hic tahammul edemem isin sakasi yazi sizden cok bekliyorum eski gunlerimi hatirlamak isterim paylasimlar avlanma yerlerinde cekilirse beni daha cok memnun eder yakalama imkanim olmasada sizin paylasimlarinizla o heyecani yasamak isterim
saygilarimla
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Kamil kardeş yaramızı deşme her hafta bu hafta çıkacağız diyoruz ama nafile hep bir aksilik çıktı niyetimiz bu hafta.Bu arada yayın avcılığı ile ilgili size bol şanslar.Deneme bile yapamadım. Selamlar siteye hoş geldin iyi paylaşımlar dilerim
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kamil ILIPINAR yazdı:arkadaşlar bu mevsimde malesef dere,ırmak ve gölde avlanan arkadaşlar istirahatteler şu anda bu yüzden resimler ve katılımlar azaldı çünkü yazacak ve ekleyecek bir şey olmayınca millet şöyle bir uğrayıp gidiyorlar nisan yağmurundan sonra muhabbet yine eskisi gibi olur şimdi denizciler ne yakalarsa biz onlara bakarak vakit geçiriyoruz vede imreniyoruz çünkü bizde tık yok şu ara kısaca tatlısu balıkcılığının en ölü zamanı bu aylardır
yok be kamil abii neredee bi çanakkaleden lüferler geliyor başkada tık yok kimsede bizde nisan sonunu bekliyoruz
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
aramıza hoşgeldin arkadaşım
Yorumları: 1,618
Konuları: 37
Aramıza yeni katılan 3 arkadaş da hoış geldiler.şu mevsimde yayın imkansız derim.giğer tatlı su balıklarıda hepsi derinlere kaçtılar,ve çok az hareket ederler.avlanmalarıda zor.
Yorumları: 649
Konuları: 57
öncelikle hoş geldin.
4 yıldır sivas ta çalışıyorum ve 3 yıldır da kılıçkaya da avlanıyorum.
Kılıçkaya da sazan ve yayın avlayabilmek için suyun ısınması gerekiyor o nedenle mart sonundan önce pek verimli olmaz.
Bahar da gece güzel yayınlar avlayabilirsin. Yaz ve sonbaharda da gümüş balığı ile iri sazanlar avlanır.
Bu mevsimde bazı küçük balıkların oltaya vurduğunu duydum ama sazan ve yayın su soğuduğunda hareketli olmadığından avlanmaları zordur. BİLGİLERİNİZE
nOT: KILIÇKAYA BARAJINDA YAIN İÇİN BEN; kara sülük, küçük gümüş balığı, solucan veya dana burnu(dana dişi) kullanıyorum.