22-01-2007, 14:50
güzel eğlenmişsinizdir abim moralini bozma inşallah birdahaki turnuvaya
bu senenin kilic turnuvasi
|
22-01-2007, 14:50
güzel eğlenmişsinizdir abim moralini bozma inşallah birdahaki turnuvaya
22-01-2007, 20:28
Bahri kardeş bu turnıva sizin için kazanç sayılır.Öncelikle tecrübe kazandnız ve bir sonraki av için daha hazırlıklı ve deneyimli olucaksınız.Ayrıca teknede gördüğüm kadarıyla iki adet 4 zamanlı iyi makinalar var.O yapıda bir tekne için çok çok iyi bir donanım.Anlayacağın denizde istediğiniz yere gitme şansınızda var.Doğrusu senden dolu dolu fotolar bekliyordum.Ne yapalım şansımıza küselim canın sağolsun.Bir dahaki sefere.Selamlar
22-01-2007, 22:24
bahri bey yinede üzücü geçsede turnuva
eğlence o havayı hissetmek o anı yaşamak yinede güzel olmalı kılıç resimlerini bekliyorum merakla bu sene olmazsa seneye söz kalkanlar benden olacak kılıç kalkan oynayacağız
22-01-2007, 22:45
Bahri kazanmak önemli değil.katılmış olmak önemli.O heyacanı yaşamak,yeni insanlarla tanışmak güzel...
22-01-2007, 23:02
Neyse hemserim takma kafana daha sonraki turnavalarda insallah sende yakalarsin bir kilic bizde burdan resimlerine bakariz.Selamar
23-01-2007, 02:20
xxl üstad yazdı:Bahri kardeş bu turnıva sizin için kazanç sayılır.Öncelikle tecrübe kazandnız ve bir sonraki av için daha hazırlıklı ve deneyimli olucaksınız.Ayrıca teknede gördüğüm kadarıyla iki adet 4 zamanlı iyi makinalar var.O yapıda bir tekne için çok çok iyi bir donanım.Anlayacağın denizde istediğiniz yere gitme şansınızda var.Doğrusu senden dolu dolu fotolar bekliyordum.Ne yapalım şansımıza küselim canın sağolsun.Bir dahaki sefere.Selamlarvalla yakalasaydik abim yuze yakin fota cekerdim arkadasimin teknesi ne kadar guzel olsada o istedigimiz mesafeye cikamadik resimde gorurseniz arkamdan gelen suyun buyuklugu omuzumda bide fotanin cekildigi yukseklik payini olcun bide bu cekildigimde geri donerken di yani dalgalar arkamizdan geliyordu bide disari cikarken o buyuk dalgalara karsi dusunun valla bazilari teknemizin ustunde kiriliyordu kimi zaman ucurumdan duser gibi hissediyorsunuz kendinizi diger balikcilar bile taktir etti bizi kiyidan devamli bizi kontrol ederlerdi radyo araciligi ile diger balikcilarin iclerinde cok degerli insanlarla tanistim hem ogrendigimiz cok nokta oldu balik hakkinda olsun ve is hakkinda kilic onemli degil bu sene bir gun yakalariz ama turnuvada yakalamak isterdik valla
23-01-2007, 21:25
Turnuvadan çok kendin için avlanmalısın diye düşünüyorum.Çünkü o duyguyu sen yaşayacaksın ve kendin için yaşayacaksın.Tabiki yarışma ve onun insana kattığı hırs başka birşey.Öncelikle tedbirli olmanız sevindirici biliyorsun denizin şakası olmaz.Bir iyi bir hava kıstırıp kılıç'ı tekneye alırsınız.Hoşçakal
29-03-2007, 17:19
Umarım isdediğin kılıçı yakalarsın. Gerçekden denizle olan savaşınızı taktir ettim. Biz böyle havalarda genellikle çıkmamayı tercih ediyoruz.
29-03-2007, 17:31
kemalekdal yazdı:Umarım isdediğin kılıçı yakalarsın. Gerçekden denizle olan savaşınızı taktir ettim. Biz böyle havalarda genellikle çıkmamayı tercih ediyoruz.turnuva oldugundan mecbur katildik,ruzgarin siddeti yaklasik40 knots du,dun gibi hatirliyorum,parmaklarim sismisti demirlere tutunmaktan ,bide bunu ogrensem turkcesini onu afala bey bilir sanirsam knot un turkcesini onun icin kendi teknemle her zaman cikamiyorum,cunku av yapilan nokta 38 km lik yol.bide burayi gecmemiz gerekiyor ve orada zig zag ciziyoruz dicem 45 km,havanin ne olcagida malum burda 2 dakka icinde ne olcagi belli degil,allahtan raporlari devamli radyoda bildiriyorlar sen bide bu noktaya benim 5 metrelik tekneyle gittigini dusun,vedalasmadan cikmiyom zaten onun icin arkadaslarin teknesinde tercih ediyorum , |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
kılıç balığı (.rar formatında ) | SerenaY66 | 10 | 2,427 |
09-02-2008, 01:59 Son Yorum: boranmursel |
|
aha,Kilic,dolfin, | HakoAVUSTURALYA | 12 | 2,615 |
06-08-2007, 12:09 Son Yorum: fotokopici |
|
bugunun kilic i | bahri ozmen | 26 | 3,558 |
02-02-2007, 12:24 Son Yorum: bahri ozmen |