Yorumları: 130
Konuları: 39
arkadaşlar sazan avında oltalarınız ı nasıl yapıyosunuz, paint te çizip gönderebilirmisiniz acaba ???? şamandıralı ve dip başka bi yöntem varsa da olur takımları hazırlarken denicem değişik olanları
şimdiden teşekkürler
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Bence en guzelı yaylı takım.Yaya uygun hamur hazırlanıp takıldıktan sonra ıgnelere de o bolgede hangı yeme gelıyorsa tak.Bu kadar basıt hamur tarıfını daha once bır konuda yazmıstım.Istersen tekrar yazabılrım.Rasgele
Yorumları: 120
Konuları: 2
kuzu yemi
un
yumurta
bol mıktarda vanılya
ıyı ce yogur.hamuru bıraz sert tut koy bı posete bıraz beklet.
Yorumları: 649
Konuları: 57
paint teki çizimi gönderemiyorum hala
yardııım
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
avcıhakan yazdı:paint teki çizimi gönderemiyorum hala
yardııım
hocam valla bende merak ettim cizimi diger konunuzda harslan bey cok guzel acikladi nasil gonderemiyorsunuz bende sasirdim
cizimi bilgisayara yukleyin mesag yazdiginiz sayfadaki resim gonderir gibi gonderin bilgisayariniza hangi isimde yuklediyseniz o isimde bulun
valla benim bilgisayar ingilizce oldugundan turkce cumlelerle anlatamiyorum harslan arkadas cok guzel anlatmisti
Yorumları: 70
Konuları: 19
şim di hangisini cizeyim birsürü ceşidi var. her göle göre kullanılan olta ve yem takımları var.mesela gölde büyük sazan varsa tek iğne bağlamanı öneririm.yem olarakta süt mısır olabilir boli,yide öneririm bal kokulu mısırı terçih edebilirsin.yanlız oltaları atacağın yeri cok iyi yemlemen lazım.bol şans
Yorumları: 649
Konuları: 57
bahri ozmen yazdı:avcıhakan yazdı:paint teki çizimi gönderemiyorum hala
yardııım
hocam valla bende merak ettim cizimi diger konunuzda harslan bey cok guzel acikladi nasil gonderemiyorsunuz bende sasirdim
cizimi bilgisayara yukleyin mesag yazdiginiz sayfadaki resim gonderir gibi gonderin bilgisayariniza hangi isimde yuklediyseniz o isimde bulun
valla benim bilgisayar ingilizce oldugundan turkce cumlelerle anlatamiyorum harslan arkadas cok guzel anlatmisti
dosya büyük olduğu için kabul edilmiyor muş
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
oda kolay hocam resmi kucultun resmi actiktan sonra uste seceneklerde image yazan yere tilayin tekrar acilan seceneklerde stretch/skew tiklayin acilan sayfada harizontal ve verticat cikar 100 numarayi 50 ye indirin resminiz ufalcaktir bunu tekrar bilgisayara yukleyin ve resmi yukleyebilirsiniz artik siteye
benim bilgisayar ingilizce oldugundan sizinkinde turkce yaziyorsa diger arkadaslar daha iyi aciklar banada kimse ogretmedi ugrasa ugrasa ogrendim biraz uzerine dusun kucultmek icin secenekleri bir kurcalayin
selamlar
Yorumları: 3
Konuları: 0
herkese selam ben malatyadan özgür herkese rasgele