Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazan oltası
arkadaşlar sazan avında oltalarınız ı nasıl yapıyosunuz, paint te çizip gönderebilirmisiniz acaba ???? şamandıralı ve dip başka bi yöntem varsa da olur takımları hazırlarken denicem değişik olanları
şimdiden teşekkürler
Bul
Bence en guzelı yaylı takım.Yaya uygun hamur hazırlanıp takıldıktan sonra ıgnelere de o bolgede hangı yeme gelıyorsa tak.Bu kadar basıt hamur tarıfını daha once bır konuda yazmıstım.Istersen tekrar yazabılrım.Rasgele
Bul
kuzu yemi
un
yumurta
bol mıktarda vanılya
ıyı ce yogur.hamuru bıraz sert tut koy bı posete bıraz beklet.
Bul
paint teki çizimi gönderemiyorum hala
yardııım
Bul
avcıhakan yazdı:paint teki çizimi gönderemiyorum hala
yardııım
hocam valla bende merak ettim cizimi diger konunuzda harslan bey cok guzel acikladi nasil gonderemiyorsunuz bende sasirdim
cizimi bilgisayara yukleyin mesag yazdiginiz sayfadaki resim gonderir gibi gonderin bilgisayariniza hangi isimde yuklediyseniz o isimde bulun
valla benim bilgisayar ingilizce oldugundan turkce cumlelerle anlatamiyorum harslan arkadas cok guzel anlatmisti
Bul
şim di hangisini cizeyim birsürü ceşidi var. her göle göre kullanılan olta ve yem takımları var.mesela gölde büyük sazan varsa tek iğne bağlamanı öneririm.yem olarakta süt mısır olabilir boli,yide öneririm bal kokulu mısırı terçih edebilirsin.yanlız oltaları atacağın yeri cok iyi yemlemen lazım.bol şans
Bul
bahri ozmen yazdı:
avcıhakan yazdı:paint teki çizimi gönderemiyorum hala
yardııım
hocam valla bende merak ettim cizimi diger konunuzda harslan bey cok guzel acikladi nasil gonderemiyorsunuz bende sasirdim
cizimi bilgisayara yukleyin mesag yazdiginiz sayfadaki resim gonderir gibi gonderin bilgisayariniza hangi isimde yuklediyseniz o isimde bulun
valla benim bilgisayar ingilizce oldugundan turkce cumlelerle anlatamiyorum harslan arkadas cok guzel anlatmisti

dosya büyük olduğu için kabul edilmiyor muş
Bul
oda kolay hocam resmi kucultun resmi actiktan sonra uste seceneklerde image yazan yere tilayin tekrar acilan seceneklerde stretch/skew tiklayin acilan sayfada harizontal ve verticat cikar 100 numarayi 50 ye indirin resminiz ufalcaktir bunu tekrar bilgisayara yukleyin ve resmi yukleyebilirsiniz artik siteye
benim bilgisayar ingilizce oldugundan sizinkinde turkce yaziyorsa diger arkadaslar daha iyi aciklar banada kimse ogretmedi ugrasa ugrasa ogrendim biraz uzerine dusun kucultmek icin secenekleri bir kurcalayin
selamlar
Bul
herkese selam ben malatyadan özgür herkese rasgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balık oltası Birol ile buluştum.. aygroup 53 5,935 22-07-2009, 17:47
Son Yorum: aygroup
  salihli demirköprü barajı sazan avı biber10 31 10,549 30-06-2008, 13:31
Son Yorum: biber10
  aynalı sazan yeri söylermisiniz?? maceratorr 3 1,827 17-08-2007, 10:48
Son Yorum: maceratorr
  sazan avı yasin 5 2,014 03-08-2007, 11:25
Son Yorum: yasin
  arkadaşlar ömerli barajı civarı sazan avıyla ilgili ekselans3458 4 2,574 28-04-2007, 12:39
Son Yorum: Marjan
  sazan yakalamada en verimli yöntem maceratorr 7 2,415 11-12-2006, 19:11
Son Yorum: A.Kare_Balıkçı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi