Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şehitlerimiz için
valla ben bu olaylarda çok kötü oluyorum hepsi benim oglum gibi görüyorum o yüzden yazacak bişey bulamıyorum
Bul
bu vatan toprağı için can veren bütün şehitlerimize buradan rahmetle anıyorum...türk vatanı bir bütündür bunu bölmeye kimsenin gücü yetmedi yetmiyicek.... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
Bul
Allah yakınlarına sabır kuvvet versin hepimizin içini yakan bu terörün bir an önce bitmesini diliyorum. Onları ve onlara uşaklık eden her kezi lanetliyorum.
Bul
yaa arkadaşlar ne diyeyim ne edeyim gencecik 20 yaşındaki ana kuzularını toprağa veriyoruz
ne kadar acı söyleyecek birşey bulamıyorum
Bul
dün mesai bitimine yakın mesaj yazıyordum ki bilgisayar reset attı... her işte bir hayır vardır dedim... ve şimdi kısmet oldu beddua etmem...

Benim şehidime ölü deyip de kendi leşini şehid ilan eden, ecdadımızın kanıyla rengini alan bayrağımıza hürmetsizlik edip, taharette kullandığımız çaputu bayrak bilen bir avuç
dinsiz, imansız, allah korkusu, vatan sevgisi bilmeyen hainler, ümidim o ki feryat eden anaların sesleri bir gün kulaklarınızda çınlayacak, azap çekerek gebereceksiniz... hayatta kalanlarınız, ki hiç şüphem yok, şerefli ordumuz muhakkak muzaffer olacaktır...
bana şimdi teklif etseler sizin için gelmezsem na'merdim.
şehidimizin makamı zaten belli... allah gani gani rahmet etsin.. vatan toprağı kutsalımızdır
Bul
sevgili İbrahim Özdabak abinin konuyla ilgili karikatürü çok şey anlatıyor, paylaşmak istedim..
Bul
offffff off yapmayın arkadaşlar yaaa
Bul
KİM BU VATAN UĞRUNA OLMAZKİ FEDA .şehitlik metebesi yücedir hiçbirini kalbimizden atamyız unutamayız her bayram arifesi şehitliklere bir gidip görseniz yaşananları yüreğinizdayanmaz hepsine allahtan rahmet diliyorum kalanlara da sabır
Bul
Marjan yazdı:dün mesai bitimine yakın mesaj yazıyordum ki bilgisayar reset attı... her işte bir hayır vardır dedim... ve şimdi kısmet oldu beddua etmem...

Benim şehidime ölü deyip de kendi leşini şehid ilan eden, ecdadımızın kanıyla rengini alan bayrağımıza hürmetsizlik edip, taharette kullandığımız çaputu bayrak bilen bir avuç
dinsiz, imansız, allah korkusu, vatan sevgisi bilmeyen hainler, ümidim o ki feryat eden anaların sesleri bir gün kulaklarınızda çınlayacak, azap çekerek gebereceksiniz... hayatta kalanlarınız, ki hiç şüphem yok, şerefli ordumuz muhakkak muzaffer olacaktır...
bana şimdi teklif etseler sizin için gelmezsem na'merdim.
şehidimizin makamı zaten belli... allah gani gani rahmet etsin.. vatan toprağı kutsalımızdır

bu vatan için hep destek tam destek kanımın son damlasına kadar feda olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balıklar için de anne balık sütü LeVrEkCi 2 1,625 21-04-2011, 10:47
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Türkler için çok önemli lütfen dikkate alalım arkadaşlar!!! Atakan_YeniFoca 116 14,569 14-02-2011, 07:14
Son Yorum: yycolak
  önemli bir haber(istanbul için) SerenaY66 15 3,629 05-05-2008, 11:27
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Msnbc de ermeni tasarısı için oylama var harslan1978 11 2,091 31-12-2007, 23:42
Son Yorum: alien13
  Bu özellikle kiyi Ege, bati Trakya ve adalar için çok ciddi uyaridir. Ruhan Ozgen 9 1,816 20-10-2007, 17:49
Son Yorum: LeVrEkCi
  TIRIVIRI İLE MÜCADELE ETMEK İÇİN aligalipkaya 2 1,374 05-10-2007, 13:21
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  kamış için tavsiye?????? dgcn 4 1,579 05-10-2007, 00:11
Son Yorum: rusan
  Turmepa Deniz Sevgisi ve Temizliği Bilinci için Sahil Kasabalarını Dolaşıyor LeVrEkCi 3 1,539 23-08-2007, 13:48
Son Yorum: H.A.R.U.N
  20 Günlük Su için Yuvasını Yıkmayın LeVrEkCi 5 1,715 03-08-2007, 20:23
Son Yorum: ALTAYLI
  Kuresel isinma imza kampanyasına katılmak icin AFALA 5 1,914 28-02-2007, 14:05
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi