07-06-2007, 21:34
valla ben bu olaylarda çok kötü oluyorum hepsi benim oglum gibi görüyorum o yüzden yazacak bişey bulamıyorum
Şehitlerimiz için
|
07-06-2007, 21:34
valla ben bu olaylarda çok kötü oluyorum hepsi benim oglum gibi görüyorum o yüzden yazacak bişey bulamıyorum
07-06-2007, 22:34
bu vatan toprağı için can veren bütün şehitlerimize buradan rahmetle anıyorum...türk vatanı bir bütündür bunu bölmeye kimsenin gücü yetmedi yetmiyicek.... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
07-06-2007, 22:38
Allah yakınlarına sabır kuvvet versin hepimizin içini yakan bu terörün bir an önce bitmesini diliyorum. Onları ve onlara uşaklık eden her kezi lanetliyorum.
08-06-2007, 02:44
yaa arkadaşlar ne diyeyim ne edeyim gencecik 20 yaşındaki ana kuzularını toprağa veriyoruz
ne kadar acı söyleyecek birşey bulamıyorum
08-06-2007, 10:30
dün mesai bitimine yakın mesaj yazıyordum ki bilgisayar reset attı... her işte bir hayır vardır dedim... ve şimdi kısmet oldu beddua etmem...
Benim şehidime ölü deyip de kendi leşini şehid ilan eden, ecdadımızın kanıyla rengini alan bayrağımıza hürmetsizlik edip, taharette kullandığımız çaputu bayrak bilen bir avuç dinsiz, imansız, allah korkusu, vatan sevgisi bilmeyen hainler, ümidim o ki feryat eden anaların sesleri bir gün kulaklarınızda çınlayacak, azap çekerek gebereceksiniz... hayatta kalanlarınız, ki hiç şüphem yok, şerefli ordumuz muhakkak muzaffer olacaktır... bana şimdi teklif etseler sizin için gelmezsem na'merdim. şehidimizin makamı zaten belli... allah gani gani rahmet etsin.. vatan toprağı kutsalımızdır
08-06-2007, 11:48
sevgili İbrahim Özdabak abinin konuyla ilgili karikatürü çok şey anlatıyor, paylaşmak istedim..
08-06-2007, 11:52
offffff off yapmayın arkadaşlar yaaa
08-06-2007, 13:23
KİM BU VATAN UĞRUNA OLMAZKİ FEDA .şehitlik metebesi yücedir hiçbirini kalbimizden atamyız unutamayız her bayram arifesi şehitliklere bir gidip görseniz yaşananları yüreğinizdayanmaz hepsine allahtan rahmet diliyorum kalanlara da sabır
09-06-2007, 03:37
Marjan yazdı:dün mesai bitimine yakın mesaj yazıyordum ki bilgisayar reset attı... her işte bir hayır vardır dedim... ve şimdi kısmet oldu beddua etmem... bu vatan için hep destek tam destek kanımın son damlasına kadar feda olsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|