Yorumları: 5,855
Konuları: 245
ibrahim memleketi görünce bi hoş oldum.sazan israil sazanı olması gerek.asıl sazan pek çıkmıyor.ama ağustosta bende gelecem.hayırlısı olsun.
bizim oralarda pek ağaç yoktur.her yer tarladır.ekin tarlası zaten.bu tarlalarda zamanla su tutuldu ve bu hale geldi.o yüzden ağaç bulamazsın.ama gölümüz çok güzeldir.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
İbrahim tebrikler sezonu bir şekilde açtınız. Devamı bereketli ve keyifli olur inşallah
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
hayırlısı olur inşallah sezonu açmışsın daha bereketli avlar dilerim rasgelsin....
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ibrahim abi tebrikler,manzara çok güzel bir yer,bir daha ki sefere kaçanlarıda yakalaman dileklerimle ,şansınız bol olsun,rastgele..
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
bereketli olsun.devamı gelir inşallah
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Sabah erken giderseniz rüzgara yakalanma olasılığınız azalır.Rastgele kazasız belasız avlar dilerim önemli olan stresten uzak olmak kafa dinlemek lazım balık olsada hoş olmasada ruhen dinlenmek önemlidir.
Yorumları: 112
Konuları: 16
Köksal yazdı:Sabah erken giderseniz rüzgara yakalanma olasılığınız azalır.Rastgele kazasız belasız avlar dilerim önemli olan stresten uzak olmak kafa dinlemek lazım balık olsada hoş olmasada ruhen dinlenmek önemlidir.
Sana tamamen katılıyorum. Ama 10 gündür yozgatta acaip bir rüzgar var. Şunuda belirtmek isterim. Ben balığa illaki balık tutacağım diye gitmiyorum. Oda var ama gölün kenarına geldiğim zaman bütün sıkıntımı kafamdan atıyorum. Dediğin gibi ruhen dinleniyorum.
Yorumları: 112
Konuları: 16
SerenaY66 yazdı:ibrahim memleketi görünce bi hoş oldum.sazan israil sazanı olması gerek.asıl sazan pek çıkmıyor.ama ağustosta bende gelecem.hayırlısı olsun.
bizim oralarda pek ağaç yoktur.her yer tarladır.ekin tarlası zaten.bu tarlalarda zamanla su tutuldu ve bu hale geldi.o yüzden ağaç bulamazsın.ama gölümüz çok güzeldir.
Beklerim gardaş. Seninde dediğin gibi her taraf tarla o yüzden pek ağaç yok. Zaten olanıda pek durdurmuyorlar.