Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sezonun ilk balığını aldık
ibrahim memleketi görünce bi hoş oldum.sazan israil sazanı olması gerek.asıl sazan pek çıkmıyor.ama ağustosta bende gelecem.hayırlısı olsun.

bizim oralarda pek ağaç yoktur.her yer tarladır.ekin tarlası zaten.bu tarlalarda zamanla su tutuldu ve bu hale geldi.o yüzden ağaç bulamazsın.ama gölümüz çok güzeldir.
Bul
İbrahim tebrikler sezonu bir şekilde açtınız. Devamı bereketli ve keyifli olur inşallah
Bul
hayırlısı olur inşallah sezonu açmışsın daha bereketli avlar dilerim rasgelsin....
Bul
ibrahim abi tebrikler,manzara çok güzel bir yer,bir daha ki sefere kaçanlarıda yakalaman dileklerimle ,şansınız bol olsun,rastgele..
Bul
bereketli olsun.devamı gelir inşallah
Bul
Sabah erken giderseniz rüzgara yakalanma olasılığınız azalır.Rastgele kazasız belasız avlar dilerim önemli olan stresten uzak olmak kafa dinlemek lazım balık olsada hoş olmasada ruhen dinlenmek önemlidir.
Bul
Köksal yazdı:Sabah erken giderseniz rüzgara yakalanma olasılığınız azalır.Rastgele kazasız belasız avlar dilerim önemli olan stresten uzak olmak kafa dinlemek lazım balık olsada hoş olmasada ruhen dinlenmek önemlidir.

Sana tamamen katılıyorum. Ama 10 gündür yozgatta acaip bir rüzgar var. Şunuda belirtmek isterim. Ben balığa illaki balık tutacağım diye gitmiyorum. Oda var ama gölün kenarına geldiğim zaman bütün sıkıntımı kafamdan atıyorum. Dediğin gibi ruhen dinleniyorum.
Bul
SerenaY66 yazdı:ibrahim memleketi görünce bi hoş oldum.sazan israil sazanı olması gerek.asıl sazan pek çıkmıyor.ama ağustosta bende gelecem.hayırlısı olsun.

bizim oralarda pek ağaç yoktur.her yer tarladır.ekin tarlası zaten.bu tarlalarda zamanla su tutuldu ve bu hale geldi.o yüzden ağaç bulamazsın.ama gölümüz çok güzeldir.

Beklerim gardaş. Seninde dediğin gibi her taraf tarla o yüzden pek ağaç yok. Zaten olanıda pek durdurmuyorlar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sezonun ilk yayını avcıhakan 18 2,887 21-06-2013, 20:12
Son Yorum: rusan
  Alabalık sezonun açtık.... aygroup 57 7,550 13-04-2009, 23:02
Son Yorum: ufuktan26
  09/09/2007 sezonun ilk çupra'ları !! blue_zaire 28 4,415 11-09-2007, 18:43
Son Yorum: Ege
  Sezonun ilk ALABALIKLARI, Mehmet Usta 16 5,170 25-11-2006, 11:15
Son Yorum: ANTALYALI07
  SEZONUN ILK LUFERLERI MAYIS 2006 major65 19 4,752 10-05-2006, 17:10