Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Ahmet abi baligin baska senelere bakarak daha bol olmasi,sevindirici bir durum

baliklar cok guzel..afiyet olsun
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
ahmet abi bir alabalık tutkunu olarak bu duruma çok sevindim nasipse haftaya pazar günü sarıkavağa gidecek gibiyiz inşallah biz de oradaki durumu haftaya rapor ederiz teşekkürler

Yorumları: 795
Konuları: 8
Balıkların bu sene bol olması gercekten sevindirici. Bilincli avlanma dan olsa gerek. sevindirici bir durum. bereketli olur inşallah.
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ahmet abi bereketli olsun doğal alabalık galiba bunlar ,hiç anlamam ki hangisi nedir diye.
bişey sorcam o kadar yol kathediyorsunuz adam başı 3 alabalık tutuyorsunuz bu kadar sevdalısınız demekki bu alabalık işine,demekki çok zevkli bir avı ve lezzeti var.tebrikler
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Krizoberill yazdı:Balıkların bu sene bol olması gercekten sevindirici. Bilincli avlanma dan olsa gerek. sevindirici bir durum. bereketli olur inşallah.
bence bilinçli avlanmayla olacak şey değil,1-2 sene sular azalınca kimse av yapamadı ondan dolayı balık bir şekilde biryerlerde çogalmış olabilir diye düşünüyorum.benimki sadece tahmin tabii.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Ahmet abi tebrikler

Maşallah güzel av yapmışsınız.Afiyet olsun

Ben de tatlı su avcılığını hiç bilmem ama görüntüler şahane.Bu arada balığın bol olmasına sevindim.Rasgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 795
Konuları: 8
LeVrEkCi yazdı:bence bilinçli avlanmayla olacak şey değil,1-2 sene sular azalınca kimse av yapamadı ondan dolayı balık bir şekilde biryerlerde çogalmış olabilir diye düşünüyorum.benimki sadece tahmin tabii.
Nihat abi artık insanlarımız bilinçleniyor. Umarın hep böyle devam eder. Suların az olması da bizler için daha iyi av demektir. Belkide bilinçli olduklarından dolayı çogalmışlardır. Yinede iyimser düşünmek gerek
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi bereketli olsun doğal alabalık galiba bunlar ,hiç anlamam ki hangisi nedir diye.
bişey sorcam o kadar yol kathediyorsunuz adam başı 3 alabalık tutuyorsunuz bu kadar sevdalısınız demekki bu alabalık işine,demekki çok zevkli bir avı ve lezzeti var.tebrikler 
Sevgili Nihat....
Dediğin gibi bunlar doğal alabalık....Yakalaması da ,tadı da ,yaşadığı yer olarak ta ,bizim için kesinlikle balıkçılığın uç noktası olan bir olay...Forumları şöyle bir gezersen bu konuda kaç kişinin neler yapabildiğini görürsün.
Bu tür Alabalığın avcısı olabilmek için çok uzun süre emek harcamak gerekli...Daha önce de bahsetmiştim...Sadece usta bir kamış kullanıcı olmak dışında ,bölgenin coğrafi yapısının uzmanı olmak,bölge alabalığının karakter yapısının bilinmesi ve muhtelif hava şartlarının balık ve su üzerindeki etkisinin de çok iyi tespit edilmesi gerekiyor.
Biz kalabalık bir arkadaş gurubu ile ve uzun süreli olarak gittiğimiz avda toplam olarak oldukça fazla miktarda balık tutuyoruz.Tabii bu tamamen kişi sayısı ve kalınan gün sayısı olarak sirkülerin izin verdiği ölçüde oluyor.
Sevda tabiri kesinlikle doğru bir ifade....Bizler bu balığın sevdalısıyız...Tüm ülkede bir çok yerde bu balığın çoğalmasını sağladık.Devamlı olarak ta populasyonu kontrol ediyoruz.
Bu sene ilk tuttuğumuz balığı çok sevdiğim bir arkadaşımla beraber nasıl öptüğümüzü görseydin ya ne demek istediğimizi anlardın ya da deli bunlar derdin....
Sevgiler....
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi bereketli olsun doğal alabalık galiba bunlar ,hiç anlamam ki hangisi nedir diye.
nihat abi bunlar kırmızı benek alabalıktır doğal alabalıktır ve ülkemizin doğal ve yerli türüdür bizim yakaladıklarımız sa gökkuşağı alabalıktır ve ülkemizin yerel ve doğal türü değildir aynı zamanda zararlıdır diğer türler üzerinde baskı oluşturur yem durumunu kendi leyhlerine çevirecek kadar saldırgandır karın tarafındaki kaslar gelişmediği için kendileri yumurtlayamazlar sağılmaları gerekir sağılmazsa ölürler ama kırmızı benek kendi yumurtlayabilir...