Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalık av raporlarımız.......
Değerli Arkadaşlar...

Daha önce de belirttiğim gibi yaklaşık 45 gündür,güzel Türkiyemizde , bir çok değişik merada Alabalık avlamak ile uğraşıyordum.Sezonun açılması ile birlikte sular ilk izin verdiğinde zaten hazır olarak beklemekte olduğum için harekete geçtim.

Bu sene gerçekten çok verimli ve zevkli avcılık yaptığımız yıllardan birini yaşadık.Her zaman iddia ettiğim gibi son derece bol miktarda Alabalık bulunduğunu bizzat tespit ettim.Ben ve ekibimizdeki tüm Arkadaşlarım sirkülerin izin verdiği limitlerini dolduracak şekilde balık tuttular.Halen gitmeyi planladığım derelerin yaklaşık yarısına giremedim.Bunun nedeni su debisinin hala benim girmeme izin vermeyecek kadar çok olması idi.!5 gün kadar bir ara verdikten sonra tekrar deneyeceğim.Bir çok ilimizde aynı durum mevcuttu.

Geçmiş yıllara göre ,bu sene, ben ,tek olarak ta ,bir çok yere gittim.Oldukça sert meralarda, günlerce tek başıma avlandım.Özgürlüğün en üst seviyelerinde dolaştım.Tabii ki riskin çok fazla olduğu bu tarz avcılık için her türlü donanımı ve teknik bilgiyi de alarak hareket ettim.Biri çok tehlikeli olmak üzere ,3-5 kaza atlattım.Şükürler olsun ki bir kaç iyileşmiş yara dışına sorunsuz olarak sağ salim döndüm.

Bu sene iki araç ile hareket ettiğim için gereksiz yol yorgunlukları çekmedim.Çok güzel geçirdiğimiz bu sezonun karelerini ,bu dünyadaki geçek cenneti bulan kişilerden biri olarak sözü fazla uzatmadan sizlere sunuyorum.

İşte Türkiyemizde benimkinden başka kimsenin ayak izinin olmadığı yerler ve yakalanan balıklardan bazıları..

Sevgilerimle.....

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ahmet abi bu alabalık tutkunluğu gerçekten başka bir duygu sizi sadece imrenerek seyredebiliyorum, bu konuda hiç bir tecrübem olmadığı için fazla söze gerek duymuyorum, alabalıklarda süper görünüyor..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Öncelikle uzun geziden sonra hoşgeldin sevgili AhmetGulumsegeçen seneden tecrübelerine dayanarak bu yıl alabalığın çok olacağını söylemişdin,senin ve ekibin adına hayırlı olsun.Fotodaki nefis yerleri önceki paylaşımlardan hatırlar gibiyim.Özgürlüğün tadını çıkarırken tevellütümüzü unutmaHappygelmiş geçmiş olsunRosebalıklara gelince ağam efeler yerken görmüş hesabı rengi kadar lezzetini bende uzaktan duyanlardanım,sana afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
cennet bahçelerinden görüntüler alalar desen şahane eminim muhabbette olmuştur..fakat arkadaşların pek fotoğraf çekinmeyi sevmiyorlar herhaldeSiyirdimarabada motorun yeride süper olmuş abicim inan başkasının aklına gelmezdi..vesselam özlemişiz raporlarını ve seni ahmet abi hoş geldin..abi bir şey sorayım kırklarelinde ala varmı ?Alkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ahmet abi balıklarda güzel heleki manzara harika teşekkürler.Gulumse

Aslında tatlı su org. düşünüldüğünde böyle bir yer lazım bize
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
ahmet abi öncelikle geçmiş olsun güzel yerleri keşvetmişsin balıklarda harika tebrikler afiyet olsun rast gele.AlkisSeerfAlkisSeerf
Bul
Müthiş bir ortam. harikulade... ellerinize sağlık.
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
tebrikler ahmet bey afiyetler olsun yabani alabalğın tadıda başka bişeye benzemez doğrusu...AlkisSeerf
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
doganin icinden gelen guzel raporlarini ozlemisik Ahmet abi..Alkis
tekrar hosgeldin..Seerf
ufak kazalar icin gecmis olsun..Affet
alabaliklar cok guzel,afiyet olsun..
boyle guzel avlarinin devamini dilerim
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ahmet abibirde avlandığın meraları yazar isek bilgi acısından dahagüzel olmazmı özellikle bende çok meraklıyımdır alabalık avında.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çanakkalede Alabalık siftahı aygroup 41 6,424 16-06-2011, 10:33
Son Yorum: mustafahoca
  Alabalık Meralarımız... aygroup 19 3,364 24-09-2010, 00:25
Son Yorum: aygroup
  Bir Alabalık Avı aygroup 38 6,212 08-09-2010, 19:48
  Bu günkü Alabalık avı aygroup 49 7,062 04-08-2009, 00:23