Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalik tutkusu
Değerli Arkadaşlar...

Ben yaklaşık on kişilik bir grup arkadaş ile devamlı ve uzun süreli olarak tüm Türkiyede her türlü av yapan bir kişiyim.Burada yayınlayacağım resimler tüm arkadaşlarım ile beraber tuttuğumuz balıklardır.

Geçen hafta yaptığımız bir alabalık seyahatinden seçtiğim resimleri paylaşmak istedim..Gittiğimiz yerler her zaman olduğu gibi dünyadaki cennet tabirini kesinlikle hak eden yerlerdi..

Balıklarımız da bu cennete yakışır güzellikte idi.Ama gittiğimiz yerde yeni bir bölge keşfettim ki hala rüyalarıma giriyor.İnşallah en kısa zamanda oraya seyahat olacak gibi görünüyor...

Sevgilerimle.....

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
kırmızı benekli doğal alabalık sirkülere göre 3 adetten fazla 20 cmden küçük yakalamak yasak..ama 10 kişi yakalamışsınız... harika görünüyorlar...Alkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:kırmızı benekli doğal alabalık sirkülere göre 3 adetten fazla 20 cmden küçük yakalamak yasak..ama 10 kişi yakalamışsınız... harika görünüyorlar...Alkis

Yazılarımı tam olarak okumanızı rica edeceğim.Yaklaşık on kişi ve uzun süreli yazmıştım.Yani bizim on kişi ile on günlük bir av seyahetine çıktığımız çok olmuştur.Ayrıca bizim avlanan balıkları muhafaza etmek için geliştirdiğimiz özel soğutma sistemlerimiz de bulunmaktadır.
Adet olarak asla sirkülere aykırı bir durum olamaz.
Sevgiler...
Bul
zaten tam okumuşum ahmet bey siz benim yazdıklarımı lütfen iyi okuyun ne yazmışım

[COLOR="Red"]Orjinal Gönderi : araphüso26
kırmızı benekli doğal alabalık sirkülere göre 3 adetten fazla 20 cmden küçük yakalamak yasak..ama 10 kişi yakalamışsınız... harika görünüyorlar[/COLOR]...
zaten sorun yok ben size sirküler dışı diye bir şey yazmadım sevgilerimle..ne kadar yakalanması gerektiğini yazalımda bilmeyen arkadaşlar varsa öğrensin

harika görünüyo balıklar heheheheh
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
benekleri sanki sonradan eklenmiş..ne zaman bu balığın fotosunu görsem böyle düşünürüm.. Smile çok güzeller..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Ege yazdı:benekleri sanki sonradan eklenmiş..ne zaman bu balığın fotosunu görsem böyle düşünürüm.. Smile çok güzeller..

Çok haklısınız...Her bölge ve iklimde yakaladığımız balıkların beneklerinin hem renkleri ,hem büyüklükleri,hem de dağılımı çok farklı olmakta.Kesin olan birşey varki muhteşem bir güzellikleri var.
İnanın yakaladıktan sonra elimizle tutmaya kıyamıyoruz...
Sevgiler...
Bul
ahmet abi size bir iş daha düşüyor balıkları nerde yakaladığınızı sormayacağımHappysöylesen iyi olurdu amaHappyabi kullandığın meps kaşık her neyse onların fotolarınıda sitede yayınlarsan sevinirim..teşekkürler
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Tebrikler güzel paylasim.Sonraki avlarinizda bol sanslar,rast gele.

Selamlar.
Ibrahim
1969 / 0 Rh (-)
Karabük (NRW Almanya)
Bul
araphüso26 yazdı:ahmet abi size bir iş daha düşüyor balıkları nerde yakaladığınızı sormayacağımHappysöylesen iyi olurdu amaHappyabi kullandığın meps kaşık her neyse onların fotolarınıda sitede yayınlarsan sevinirim..teşekkürler

Değerli Hüseyin Kardeşim...
Anlayışına teşekkürler.Balıkları yakaladığımız yerleri söylemek şöyle dursun belki telepatik olarak algılayabilirler diye aklımdan dahi geçirmeye çekinirim.Bunun sebebi sadece ve sadece bu balıkları koruyabilmek içindir.Çünkü daha önceden güvenip yanımıza aldığımız arkadaşların suistimallerine şahit olmuşuzdur.İnşallah birbirimizi daha iyi tanıyınca tüm arkadaşlar ile beraber de gidebiliriz.
Diğer önemli bir nokta ise ben bir yer söylesem dahi o bölgenin her özelliğini bilmediğiniz müddetçe av yapmanızın imkansız olmasıdır.Zaten Alabalık avcılığını değerli kılan çok fazla emek verilerek ulaşılabilen bir av türü olmasıdır.Bu kadar üyesi olan bir forumda ve diğerlerinde bak bakalım kaç kişi fiilen yapıyor bu işi....
Kullandığımız mepssleri anlatmak ise imkansız gibi bir şeydir.Diğer yazılanlara bakarsanız şu havada bu renk bu suda bu renk derlerse de ben bunca yıllık deneyimlerim ile söylemek isterim ki asla net bir örnek gösterilemez.Bilinen en doğru mepss (renkleri alabalığa benzediğinden dolayı)kırmızı benekli olanıdır.Ama doğrusunu söylemek gerekirse her bölgenin her deresinde ve her hava şartında sadece bir çeşit sonuç vermektedir.
Yani kars ilinin x ilçesinde nisan ayında 2000 m. yüksekte güneşli bir havada rüzgar batıdan eserken şu mepss kullanılır denirse inanabilirsin.Gerisi toplama bilgilerdir.Tecrübeye dayanmaz.Bu şartlar altında nerede ne kullandığımı sana anlatmaya kalksam herhalde kollarım yorulur.
İnşallah doyurucu bir açıklama yapabilmişimdir.
Sevgilerimle...
Bul
ahmet bey hoşgeldiniz.sizden alabalık konusunda değerli bilgilerinizi inşallah zamanla paylaşırız.çok sevdiğim ama bir türlü avına gidemediğim alabalığı tutup o zevke ulaşmayı çok isterim.
teşekkürler.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çanakkalede Alabalık siftahı aygroup 41 6,383 16-06-2011, 10:33
Son Yorum: mustafahoca
  Alabalık Meralarımız... aygroup 19 3,329 24-09-2010, 00:25
Son Yorum: aygroup
  Bir Alabalık Avı aygroup 38 6,146 08-09-2010, 19:48
  Alabalık av raporlarımız....... aygroup 52 7,217 23-08-2010, 01:38
  Bu günkü Alabalık avı aygroup 49 7,019 04-08-2009, 00:23