Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
cennet gibi yerler abi alalar burada olmayacakta başka nerde olacak iki derenin ayrı yönlere akması ilginç.. allaha göre güçlük yok
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
birinci resim bermuda üçgeni gibiy miş

ahmet abi çok güzel yerlerde av yapıyorsun insanın ömrüne ömür katar rast gele...

Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Ahmet abi, buralar insanın ömrüne ömür katar

süper yerler.
Bu arada buralar ıstranca tarflarımı?
araphüso26 yazdı:cennet gibi yerler abi alalar burada olmayacakta başka nerde olacak iki derenin ayrı yönlere akması ilginç.. allaha göre güçlük yok
Vallahi öyle Hüso...
Cenneti bulmak için öbür tarafı bekleyene kadar vakit boşa geçmesin diye ben bu tarafta buldum...
Resimleri göndermek için seçim yapamıyorum.Her biri diğerinden güzel...
Selamlar...
bucalıfikret yazdı:birinci resim bermuda üçgeni gibiy miş
ahmet abi çok güzel yerlerde av yapıyorsun insanın ömrüne ömür katar rast gele...

Sağol Fikret...
Dediğin gibi ömür uzuyor galiba...
Sevgiler...
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, buralar insanın ömrüne ömür katar
süper yerler.
Bu arada buralar ıstranca tarflarımı?
Sevgili Serkan...
O dediğin yerlerde balık 10 sene önce bitti...Hem balıkçılar hem de suyun azalması ve usulsüz su kullanımı yüzünden...
Resimlerin çekildiği yerler...Bolu-Düzce-Zonguldak-Kastamonu vs..
Selamlar...
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
aygroup yazdı:Sevgili Serkan...
O dediğin yerlerde balık 10 sene önce bitti...Hem balıkçılar hem de suyun azalması ve usulsüz su kullanımı yüzünden...
Resimlerin çekildiği yerler...Bolu-Düzce-Zonguldak-Kastamonu vs..
Selamlar...
Cevap için teşekkür ederim.
Şehir kısmında Tekirdağ yazdığı için sana en yakın oraları düşünüyordum. İyi kötü biliyorum oraları ve balık kalmadığınıda biliyorum. Belki sevindirici bir haber verirsin

diye umutlanmıştım.
Birde farklı bir sebebi var oralarda balık kalmayışının 6 sene önce demirköy yakınlarında kimyasal maddeler ile balık tuttuklarına canlı şahit oldum çok kötü bir manzara idi maalesef.
25-06-2009, 01:21
(Son Düzenleme: 25-06-2009, 01:24, Düzenleyen: aygroup.)
MaVrUşGiL yazdı:Cevap için teşekkür ederim.
Şehir kısmında Tekirdağ yazdığı için sana en yakın oraları düşünüyordum. İyi kötü biliyorum oraları ve balık kalmadığınıda biliyorum. Belki sevindirici bir haber verirsin
diye umutlanmıştım.
Birde farklı bir sebebi var oralarda balık kalmayışının 6 sene önce demirköy yakınlarında kimyasal maddeler ile balık tuttuklarına canlı şahit oldum çok kötü bir manzara idi maalesef.
Doğru Serkan...Tekirdağda oturuyorum.Dediğin yerler de bildiğim yerler..Aynen dediğin gibi...O nedenle buradan yüzlerce km. uzağa gidiyoruz işte..Ama su sorunu yasa dışı balıkçılıktan daha büyük bir sorun.Benim resimlerdeki kadar suyun ,bu bölgede yüzde birini bulamazsın.Kalan balık olsa bile yaşayabileceği ortam yok...Ayrıca ben av ve balık için her tarafa gidebilirim..Hele Alabalık için dünyanın öbür ucuna bile giderim.
Selamlar...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Ahmet Abicim teşekkürler.
Hem güzel roporlar için hemde o cennet köşelede geçirdiğin vakitleri fotolarla bizlere yaşattığın için.Sağlıklar.