Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalık Meralarımız...
Değerli Arkadaşlar...

Tüm sezon boyunca gittiğim alabalık avlarında imkan olduğu kadar balık yakaladığım yerlerin resmini çekmeye çalıştım...Buradaki resimlerin çekildiği her yerde en az bir adet balık yakalanmıştır

Aralarından rastgele seçtiklerimi gönderiyorum.

Birinci resimde ilginç bir nokta var.Gittiğim bir yerde iki ayrı dere bir bölgede yanyana geliyor ama her biri farklı yöne akıyordu..Her iki derede de balık tutmak ilginçti..Sağa dönüp sağa atıyorsun sola dönüp sola atıyorsun.Hiç alışmadığımız bir olaydı..

Selamlar..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
cennet gibi yerler abi alalar burada olmayacakta başka nerde olacak iki derenin ayrı yönlere akması ilginç.. allaha göre güçlük yokAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
birinci resim bermuda üçgeni gibiy mişSiyirdimahmet abi çok güzel yerlerde av yapıyorsun insanın ömrüne ömür katar rast gele...AlkisSeerf
Bul
Ahmet abi, buralar insanın ömrüne ömür katar Alkis süper yerler.
Bu arada buralar ıstranca tarflarımı?
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
araphüso26 yazdı:cennet gibi yerler abi alalar burada olmayacakta başka nerde olacak iki derenin ayrı yönlere akması ilginç.. allaha göre güçlük yokAlkis

Vallahi öyle Hüso...

Cenneti bulmak için öbür tarafı bekleyene kadar vakit boşa geçmesin diye ben bu tarafta buldum...
Resimleri göndermek için seçim yapamıyorum.Her biri diğerinden güzel...

Selamlar...
Bul
bucalıfikret yazdı:birinci resim bermuda üçgeni gibiy mişSiyirdimahmet abi çok güzel yerlerde av yapıyorsun insanın ömrüne ömür katar rast gele...AlkisSeerf

Sağol Fikret...

Dediğin gibi ömür uzuyor galiba...

Sevgiler...
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, buralar insanın ömrüne ömür katar Alkis süper yerler.
Bu arada buralar ıstranca tarflarımı?

Sevgili Serkan...

O dediğin yerlerde balık 10 sene önce bitti...Hem balıkçılar hem de suyun azalması ve usulsüz su kullanımı yüzünden...
Resimlerin çekildiği yerler...Bolu-Düzce-Zonguldak-Kastamonu vs..

Selamlar...
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Serkan...

O dediğin yerlerde balık 10 sene önce bitti...Hem balıkçılar hem de suyun azalması ve usulsüz su kullanımı yüzünden...
Resimlerin çekildiği yerler...Bolu-Düzce-Zonguldak-Kastamonu vs..

Selamlar...

Cevap için teşekkür ederim.

Şehir kısmında Tekirdağ yazdığı için sana en yakın oraları düşünüyordum. İyi kötü biliyorum oraları ve balık kalmadığınıda biliyorum. Belki sevindirici bir haber verirsin Snifsinf diye umutlanmıştım.
Birde farklı bir sebebi var oralarda balık kalmayışının 6 sene önce demirköy yakınlarında kimyasal maddeler ile balık tuttuklarına canlı şahit oldum çok kötü bir manzara idi maalesef.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Cevap için teşekkür ederim.

Şehir kısmında Tekirdağ yazdığı için sana en yakın oraları düşünüyordum. İyi kötü biliyorum oraları ve balık kalmadığınıda biliyorum. Belki sevindirici bir haber verirsin Snifsinf diye umutlanmıştım.
Birde farklı bir sebebi var oralarda balık kalmayışının 6 sene önce demirköy yakınlarında kimyasal maddeler ile balık tuttuklarına canlı şahit oldum çok kötü bir manzara idi maalesef.

Doğru Serkan...Tekirdağda oturuyorum.Dediğin yerler de bildiğim yerler..Aynen dediğin gibi...O nedenle buradan yüzlerce km. uzağa gidiyoruz işte..Ama su sorunu yasa dışı balıkçılıktan daha büyük bir sorun.Benim resimlerdeki kadar suyun ,bu bölgede yüzde birini bulamazsın.Kalan balık olsa bile yaşayabileceği ortam yok...Ayrıca ben av ve balık için her tarafa gidebilirim..Hele Alabalık için dünyanın öbür ucuna bile giderim.

Selamlar...
Bul
Ahmet Abicim teşekkürler.
Hem güzel roporlar için hemde o cennet köşelede geçirdiğin vakitleri fotolarla bizlere yaşattığın için.Sağlıklar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çanakkalede Alabalık siftahı aygroup 41 6,159 16-06-2011, 10:33
Son Yorum: mustafahoca
  Alabalık Meralarımız... aygroup 19 3,251 24-09-2010, 00:25
Son Yorum: aygroup
  Bir Alabalık Avı aygroup 38 6,013 08-09-2010, 19:48
  Alabalık av raporlarımız....... aygroup 52 7,035 23-08-2010, 01:38
  Bu günkü Alabalık avı aygroup 49 6,821 04-08-2009, 00:23